Уште се смеам кога ќе се обидам да го визуелизирам ова.во една од месниве индустрии во производство, каде беше многу мрсно а се отвараше една порта и влегуваше прашина од надвор. Епа замислете ред сало, ред прашина внатре во куќиштата.
Смрт е подобро одошто да чистиш таков.
На секои два-три месеци дување на РСто?
Чист мазохизам, ама ајде математиката да ја видиме. Некои 4-5 пати по 400ден (заокружувам), тоа се 1200-1600 денари годишно??
Рачна пумпа за гуми е тамам + некаква четка.Едно време ги советував навечер да ги носат комјутерите на бензински пумпи
Немаше некаде на форумов некој муабет за дувалка за лисја од дрва, што наводно можело да се користи за ваква намена?
Да се обложиме дека комјутерот од уводниот пост, кој на скала од 1 до 10 го ставам 5.5 (во однос на тоа јас што сум видел), дека нема теорија да го исчистиш со едно спрејче?
Не зборам за твоето неколку пати на годината редовно чистење на компјутерот. Зборувам за темелно да го исчистиш солидно запрљан компјутер, затнат хитсинк на процесор, затнат хитсинк на графичка карта, полно напојување, и потоа никаде во куќиштето да нема прашина.
вадење све, миење со топла вода, стара четка за заби, благ детергент и оставање недела дена на парно.
Вие сте искусни момци а мене муабетот ми беше што може секојдневен рандом корисник да направи. Значи да е лесно изведливо и да е „неинвазивна“ постапката.
Јас овие слики би ги ставил на кутии од цигари.
Внатре кокошки да не чувал?
Внатре кокошки да не чувал?![]()
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3M Secomp, 11.99.5543-10
230,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден