outsider
lurker
AKG кутија со звучник на самсунг не беа овие?Овие ми личат на Ноте 8 слушалките, made by Samsung, tuned by AKG. За 500 ден, повеќе од одлични.
AKG кутија со звучник на самсунг не беа овие?Овие ми личат на Ноте 8 слушалките, made by Samsung, tuned by AKG. За 500 ден, повеќе од одлични.
Можам да потврдам, ги имам истите ама во пакет со Samsung S8. Еве со години ги користам слушалките се најдобрите до сега од аспект на звук и издржливост воедно и микрофонот е употреблив. Веројатно стара залиха па цената е ниска.Овие ми личат на Ноте 8 слушалките, made by Samsung, tuned by AKG. За 500 ден, повеќе од одлични.
Истото и јас од С9, 3та година се користа, има мало козметичко оштетување од моја страна, друго си работи суперМожам да потврдам, ги имам истите ама во пакет со Samsung S8. Еве со години ги користам слушалките се најдобрите до сега од аспект на звук и издржливост воедно и микрофонот е употреблив. Веројатно стара залиха па цената е ниска.
Барав тогаш да видам дали е така и на реддит мислам имаше податок дека се произведени од Самсунг.AKG кутија со звучник на самсунг не беа овие?
Во Анхоч - 3,690. Препоставувам дека е истиот, нема слика.
Го тргнале од сајтот, rip
Слушалки QCY T1C, црна 550 денари. Како да е слаб микрофонот. Иначе за сите пари ми сеМоже линк од слушалките, и импресии за звукот кога ќе ги пробаш.
Долго да те служат патем!![]()
ZOTAC GAMING GEFORCE RTX 3060 Ti Twin Edge OC повторно на залиха за 39760 денари.
Ова е тоа што го кажав погоре, малку ми се чудни, да не знаеш која е реалната цена. Па АПП систем.34,990 е сега.
2к денари поевтино од Анхоч.
Is this even possible?!
Погледнете го атачментот 112003
Имаа заебано некоја цена на Anker powerbank, наместо 3.8к ставиле 380 денари. Го нарачав, ми се јавија за потврда, потврдив. После 15 мин ми се јавија да се извинат и да кажат дека е грешка од нивна страна и ми понудија 20€ coupon code како извинување.како дојде до discount code?