skullmonkey
poweruser
Јас земав 1000ка Winix. Не праев многу рисрч. Имам пријател за кој парите не се проблем кој го змени Цептерот за Виникс.
Winix-от е поарен од Zepter-от?Јас земав 1000ка Winix. Не праев многу рисрч. Имам пријател за кој парите не се проблем кој го змени Цептерот за Виникс.
Од каде ја зема 100-ката?Јас земав 1000ка Winix. Не праев многу рисрч. Имам пријател за кој парите не се проблем кој го змени Цептерот за Виникс.
Од каде ја зема 100-ката?
На Amazon луѓе се жалат дека испушта миризба и дека апликацијата за контрола е недоверлива.
Како е кај тебе?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Poradi uslovive vo koi ziveeme vo Skopje vo, posebno poslednive nekolku dena mislam deka e neophoden procistuvac na vozduh veke vo sekoj dom.
Posle nekolkudnevno prebaruvanje i citanje po forumi, konecno donesov odluka i go kupiv Blueair 411.
Me interesira od kolku procistuvaci vo tesen krug, se odluci bas za Blueair 411
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
MyAir е македонска лепенка на индиски бренд склопен во кинеска фабрика. Не се заебавам, сериозно. Прават многу прочистувачи. Праќаш лого и добиваш твој бренд.
За недела дена му рекче управителот на другар ми вчера.Има ли човек од форумот, кој работи со winix како партнер/дистрибутер? Нека ми пише во порака, ми треба официјална информација кога ќе има следна пратка, не можам да најдам нигде на лагер.
Imas od ovoj model vo tehnomarketИма ли човек од форумот, кој работи со winix како партнер/дистрибутер? Нека ми пише во порака, ми треба официјална информација кога ќе има следна пратка, не можам да најдам нигде на лагер.
MyAir е македонска лепенка на индиски бренд склопен во кинеска фабрика. Не се заебавам, сериозно. Прават многу прочистувачи. Праќаш лого и добиваш твој бренд.
Home Air Purifier | China Indoor Air Purifier FactoryКоја е индиската фирма да си пратам лого и јас?![]()
...незгодно е.
Па му бараат слики од уредот... Без филтерда не ти се пуштаат по пп, па незгодно...