Mihajlo Micho
hello world
- 25 март 2015
- 225
- 324
imase vo petokot vo marakana oblaciТака ами како. VG е закон!
И после климатски промени, имало облаци хехе
imase vo petokot vo marakana oblaciТака ами како. VG е закон!
И после климатски промени, имало облаци хехе
Bitno ne gi gubat (kradat pratkite kako porano ) nedaj boze da ja registriraat deka stignala a ti ne ja dobivas pratkata odi dokazi posle deka ne si ja primilможам само, по незнам кој пат да потврдам дека во поштава наша си прават панаѓур, сигурен сум во тоа
пратка од Германија, со тракинг, идентична како претходната месец дена пред неа, едната при влез во МК ја внесуваат во комјутерскиот регистар или што и да е тоа - другата не, туку после очигледно дремење во пошта стига ливче на адреса... најди им крајот
Мене две пратки од eBay не ми ни стигнааможам само, по незнам кој пат да потврдам дека во поштава наша си прават панаѓур, сигурен сум во тоа
пратка од Германија, со тракинг, идентична како претходната месец дена пред неа, едната при влез во МК ја внесуваат во комјутерскиот регистар или што и да е тоа - другата не, туку после очигледно дремење во пошта стига ливче на адреса... најди им крајот
За тутунски не ти треба микс само добра арома еве ти 6 најдобри, нема везе распоредот сите се топNekoj link dajte mi od recepti za tutunski aromi na baza 25%PG8MG i 75% VG ?
Aromi imam naracano na pat se nakaj skopje site se od inawera i da poveketo pogore spomenati se vo pratkata ( dunhill; camel; usa red mix i american mix). Da doziram po nivna preporaka 2% ili poise poso kje odam so 25% pg so 9mg nikotin i cista baza od VG ?За тутунски не ти треба микс само добра арома еве ти 6 најдобри, нема везе распоредот сите се топ
1 реал цигар од вапинг зоне
2 есплентидо ециг хелас
3 скамел инавера
4 дунхил вапинг зоне
5 цигар микс ециг хелас
6 ry4 од ециг или инавера
АКо си на тежок вг тогаш уште 0,5% повеќе, скамел за м2л тогаш 2,5 а за дрипери или субтанк лемо оди на 2,8%Името на аромата нема врска со други марки, пример камел од ФА е ѓубре во сборедба со инавера.
Са користење на кајфун и слични за м2л со 0,5% помалку на пример
скамел за кајфун и протанк идеална е на 2% за лемо субтанк и дрипери 2,5% и мин 10 -15 дена степинг, ништо посебно дозирај ја стави на темно и заборави ја. До 6-7 ден аромата нема врска со крајниот продукт. Инавера генерално сите тутунски од 1,8 -2,5%
Ako go razredis mnogu slaba kje ti bide bazata negde 2,5mg nikotin neznam so kolku nikotin parish a za aroma 2-2,5% tutunska aroma mislam kje bide dovolno-jas 2,5% izmesav sega i cekam da uzree inaku sega prvpat mesam tecnosti...Da doziram po nivna preporaka 2% ili poise poso kje odam so 25% pg so 9mg nikotin i cista baza od VG ?
Ako go razredis mnogu slaba kje ti bide bazata negde 2,5mg nikotin neznam so kolku nikotin parish a za aroma 2-2,5% tutunska aroma mislam kje bide dovolno-jas 2,5% izmesav sega i cekam da uzree inaku sega prvpat mesam tecnosti
Pozdrav
bazata kje bide 9mg kje ja param na dual coil 1,6oma kje probam so 2,5 i kje ja odlezam, a za odma kje probam so povekje za 0,5% ako e malku kje si dodadam uste malku.Ako go razredis mnogu slaba kje ti bide bazata negde 2,5mg nikotin neznam so kolku nikotin parish a za aroma 2-2,5% tutunska aroma mislam kje bide dovolno-jas 2,5% izmesav sega i cekam da uzree inaku sega prvpat mesam tecnosti
Pozdrav
Костурот или го обожаваш или не го земаш дриперот поради него, мене закон ми е. Мојов сигурно доаѓа со 3 дупки , барав дрипери со недели се проверив и прочитав, и како шо пишав горе и да не е со 3 нема проблем, вториот слот го затватам за да бере повеќе течност без шанса да протече, сребрена фолија за домашна употреба ем нема никакви хемикалии ем е чист метал алуминиум , и ако треба со пинцета се вади за секунда. Од слотот каде е коилот ако се стави блиску до отворот на 0.5мм течност со над 50вг не може да пробие а од другата страна ќе биде затворено. Облаци не ме интересираат а за арома викаат повеќе и од магмата давааа епа добро тогаш, оти и јас се интересирав да го земам и кога разгледував опции, со три дупки беше само со карбон дизајнот кој што не изгледа убаво, башка го нема костурот
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден