cacko1
hello world
- 18 март 2015
- 338
- 420
E баш тоа беше
на другите слики се препознав дека и на мобилен ги гледав
може ли линк од челичното шишенце за течност
Поздрав
Многу ретко за 60/40, или дека сум се навикнал на повеќе VG. Кој да ме знае хахаnema aroma istite etiketi gi koristat i za sisenca
Uneverzalni se etiketite i gi redat na se, pretezno gotovi tecnosti prodavaat zatoa, so sigurnost ti garantiram nema nisto od aromi a voda ima dosta malku nekoj stavaat uste 2-4% voda bidejki iako e pg povekje sepak se dosta gusti
edit- tocniot sostav im e 60 pg 40 vg voda 0 aroma 0
Не знам дали ме виде вчера како ставам течност и колку е густа. Од видеото се гледа дека колку повеќе PG има - толку повеќе течноста е поретка, што и ми беше поентата.еве зошто ти изгледа ретко
Вода пијам од се`, под услов да е чиста хахаИли затоа што не пиеш вода од тегла. :hay:
Миџито од сликата не е исто со тоа јас што го пробав. Тоа имаше како навлаки од горната и долната страна (тенок слој од пресуван памук) и беше многу побел памукот и без семки во него. Овој што ти си го сликал, навистина наликува како Кох Ген До. Сега за детали треба во живо, ама далеку подобро изгледа од тој јас што го пробав.Dennymk ми даде кохендо јапонски памук (големо парче десно) а муџи имав јас.
Двата типа се хемиски не третирани не предени материјали само поминати на кардинг процес, помеѓу двата нема никакви разлики, се гледа и дека се од потполно иста сорта памук.
Направив по 3 сетапа различни и ги користев по 1 ден, заклучок:
Или нема разлик аили јас не можам да ја видам. Во изработката одговорно тврдам пошто имам големо искуство од обработување на влакна нема разлика а во вкусот можеби и има али јас не можам да ја најдам.
Погледнете го атачментот 29482
Овај е од фастеч скапиот, гледав видеото аспире и кангер го гористат истиот муџи, кога на бустрадо му го даваја цело кесе скрос исто како од фастеч големото пакување на метузалем.Миџито од сликата не е исто со тоа јас што го пробав. Тоа имаше како навлаки од горната и долната страна (тенок слој од пресуван памук) и беше многу побел памукот и без семки во него. Овој што ти си го сликал, навистина наликува како Кох Ген До. Сега за детали треба во живо, ама далеку подобро изгледа од тој јас што го пробав.
Со здравје да си го користиш. Јас имам за година-две од мојотОвај е од фастеч скапиот, гледав видеото аспире и кангер го гористат истиот муџи, кога на бустрадо му го даваја цело кесе скрос исто како од фастеч големото пакување на метузалем.
Низ раце ми поминале влакна природни и вештачки околу 500-600 тона на допир не ми бега разлика а ако ги гледам со лупа и микроскоп уште помалце
Оваа нарачка ми е од Фаст Тек. Тие ми пратиле по СингПост. Знам дека се МНОГУ неажурниСе чека авион за наваму. Се е исмешано мене праткиве ми се стигнати во мкд и чекаат или во царина или во влез за пошта повеќе од 1 недела, порано ова беше неколку часа. Користете хонк-конг пошта моите 3 пратки излегуваат за 1 недела до мкд
Mene istoto mi se suci pred nedela dena i stigna bez da se registrira trakingot, mnogu cesto i nasive ne gi cekiraat site pratki. Ako nemas izvestie od posta ili ako pomine povekje od 30 dena, odi do posta prasaj giШто е работава со дриперов...се успаа овие. Дали имал некој од вас ваков пример и што значи тракингов;
![]()
![]()
Nekoj link dajte mi od recepti za tutunski aromi na baza 25%PG8MG i 75% VG ?nema aroma istite etiketi gi koristat i za sisenca
Uneverzalni se etiketite i gi redat na se, pretezno gotovi tecnosti prodavaat zatoa, so sigurnost ti garantiram nema nisto od aromi a voda ima dosta malku nekoj stavaat uste 2-4% voda bidejki iako e pg povekje sepak se dosta gusti
edit- tocniot sostav im e 60 pg 40 vg voda 0 aroma 0
Претходната пратка ми беа батериите исто преку СингПост, ама пишуваше Sent to Overseas и не се промени/не ја регистрираше Македонија се додека не пристигна пратката. Исто така имаа паднат сервер една недела.Mene istoto mi se suci pred nedela dena i stigna bez da se registrira trakingot, mnogu cesto i nasive ne gi cekiraat site pratki. Ako nemas izvestie od posta ili ako pomine povekje od 30 dena, odi do posta prasaj gi![]()
Така ами како. VG е закон!Nekoj link dajte mi od recepti za tutunski aromi na baza 25%PG8MG i 75% VG ?
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден