Ќе те побарам после 9 и можно е да го земам јас.cloupor mini за 1800 денари ако сака некој, комплет со кутија користен 1-2 дена без никакви знаци+ гратис сони батерија
Течноста што ја направив е : мммммммммммммммммммммммм фантастична.Готови сме професоре - сите ќе умреме (кога ќе нѝ дојде денот се разбира хаха)
Инаку, ја направив мојата прва „манџа“. Еве го составот:
VG = 1280 ml
PG = 400 ml 8 ml никотин
Aroma = 10 ml Milkshake
Конечна вредност ~ 2 ml никотин, 75% VG, 25% PG и извонредна арома на Milkshake (мириса преубаво).
Прашај ги што стана со твојата пратка и ако не ти одговорат - пиши им тикетЕве одговор од NKON
Lot of parcels send in February were send back to us.. From March and April we don't know yet.
Since a week we send via another route...
Е сега не знам дали мојата пратака оди назад накај нив, или уште да чекам.
Мечка страв, мене не ме стравстрав ми е да го пробам. :hay:
Јас мислам дека ова што ги прават танк-о-мизерите со широки отвори им е тактичка игра, т.е. обид да ги зачуваат постојните м2л потрошувачи, а во исто време да придобијат белодробни инхалирачи.Сиве нови се за белодробно/lung, можеби сите со време се префрлауваат на лунг а можеби и не. Дали има доволно за м2л опрема па не е интересна или америве се главни двигатгели а тие сите цепат лунг со 50 вати кој знае, нема уред во последниве месеци излезено за класично м2л користење све труби за лунг и дуал коил, субтенкот е едини мислам со нормални глави. За вкусот користи го 1-2 дена на лунг и ке ти стане најдобар. Јас субтенкот првиот пат кога го пробав реков шо сум земал глуп еден, за послем 2 дена не можам друго да користам освен него. Дај му време и 2-3 дена користи го само него и по цена д а не ужуваш па послем кажи пак како ти се допаѓа.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден