Pane24
GpuHardware
Дечки стрпете се со купување... Кај и да е за месец - два ке спласне оваа фамава и све пак ке се врате во нормала.
Ќе ти треба за да ѓи стартуваш напојувањанта истовремено на безбеден начин, не се скапи. Еве.Дечки едно Quick прашање ако може совет да ми дадете...да поврзам мајнер со 2 напојувања кулер мастер 750ки и да ги поврзам требало некаков "Dual power supply adapter" , каде можам да го најдам и дали воопшто го има кај нас? Дали е ризично без тој адаптер да ги пуштам 2те напојувања на 6 580 8гб спешл едишн. фала
Сугестија за инвестирање у алт коинс? Кои се според вас со добар потенцијал за 2018?
Од алткоини препорачувам Electroneum, уште многу е евтин, вреди да се инвестира. Во 2018-та ќе има добар скок, минимум $0.5, a веројатно ќе помине $1.Сугестија за инвестирање у алт коинс? Кои се според вас со добар потенцијал за 2018?
Ether (ETH), Cardano (ADA), NEO
Подалеку од: Ripple (XRP), Tron (TRX), XLM (Stellar Lumens), EOS
Не сум сигурен за IOTA.
Па не баш во вода, најдобар дел од коментарите на @xenon држат вода (бре јазиков наш полн со водиОдеднаш паднаа во вода 300 илјади постови од него дека крипто е скем и пирамида![]()
Па нормлно како сите на Јутјуб. Еве и линк:Каде си ги гледал тие видеа, на Фејсбук профилот на гувернерот или...?
Поздрав децки
Нов сум во форумув и процитав во неколку страни на форумов за крипто валутите.
Не сум бил информиран за овие криптовалути до пред една недела. Знаци сум слуснал од луге Битцоин битцоин не ме засегасе и седав со некои другари и ми казува за овие криптовалутите и поцнав да истразувам на интернет видов дека многу луге се фалат од заработката.
Се распрасав и по некој други луге и дојдов до инфо дека двајца другари која ја работиле ова работа имале и по 7к евра но не знаеле како да ги извадат во готовина кај нас.
И јас сакам да поцнам со ова но прво сакам добро да се информирам пред да ризикувам.
Дали кај нас но Македоние е Легално?
(Видов некои видеа кај гувернрот на народната банка велесе дека ова валута е не легална во МК)
На кој нацин мозе да се извади готовина на насите банкомати ?
Што се дешава со BTC-то???
Што се дешава со BTC-то???
On the blockchain - GitHub - dtran320/on-the-blockchain: ⛓ Chrome extension that adds "on the blockchain" to the end of every sentence on the blockchain
p.s. @xenon , не ми е јасно зошто Stellar (STR or XLM) го ставаш во иста реченица со XRP и Tron....
Настан? Со таков врвен стручњак за све? Може и перпетуум мобиле ќе демонстрира, толку го бива.Некој да не оди на овој настан вечерва?
Cryptocurrencies & Blockchain: Upsetting the Financial Applecart
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 1m Gray Secomp, 21.99.0101-200
60,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден