Мене 6 ми се расипаа до сега, право во кантаили направи го секој звучник bluetooth
http://www.aliexpress.com/item/3-5m...2635514041.html?spm=2114.13010608.0.81.xdZ5mK
Јас го имам ова и сум многу задоволен, планирам да земам уште 1-2 за по дома, а ова сега што го имам го користам во кола.
Незнам дали ќе ти брка работа, ама ете линк па може некој ќе му заврши работа
Воопшто не е малце 3000mAh батерија за звучник. Просечен телефон има толкава батерија, а рачунај кај телефон колку десетици работи трошат, пред сè екран. Звучников троши само за создавање на звук и одржување блутут конекција.Вреди ли за 7 илјади? 3000mAH батерија не е малце? Има GO Clever во Anhoch за 3000 денари со 5000mAH батерија, знам дека не се споредуваат меѓутоа дали вреди за парите?
Anhoch PC Market Online - Speaker GOCLEVER Bluetooth 2.1 Sound Club Rugged Black/Yellow IPX5 Water,dust,shock resistant
Anker SoundCore 2 - два имам нарачано до сега и за тие пари нема ни од блиску подобар звучник, цел ден држи батерија без проблем, овој им е бестселер на Анкер, кај другите има по некое негативно ривју ама кај овој има со илјадници позитивни ривјуа и од лично искуство го препорачувам, топ звучник за тие пари.На официјалната страна на ANKER на алиекспрес имаш 4-5 избори зависи за што ти треба. Многу се ценети и препорачани.
+1Anker SoundCore 2 - два имам нарачано до сега и за тие пари нема ни од блиску подобар звучник, цел ден држи батерија без проблем, овој им е бестселер на Анкер, кај другите има по некое негативно ривју ама кај овој има со илјадници позитивни ривјуа и од лично искуство го препорачувам, топ звучник за тие пари.
може да се чуе некаде на кратко?Пристигна... за цената е топ, на максимум глас од лаптоп преку блутут басот се осеќа малку лош, инаку преку телефон е супер.Погледнете го атачментот 66646
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација