iskreno se nadevam deka ke ti se javat. drugarka mi sakase denes da zeme, ama imalo tolku navala ovie denovi za stormot, i rekle deka veke se potroseni... za tvoe dobro, moli se da ti se javat
inaku, den za den, se poveke si go sakam mojot Blackberry storm, brzo se naviknav na touch-click funckijata, bas e interesna, a i lesno si dodavam meilovi samata, epten e sto bi rekle 'easy to use'...duri i za zensko kao meneanyway, idam sea na facebook...
vidi sto se moze Blackberry stormot!!! ne mi se veruva!
Наводно, во новата верзија 3.0 на софтверот за Iphone ќе додаделе copy/paste можност.
WTF ?!?! тон пари и обичен copy/paste нема?!?
* Cut, copy, and paste
Ми имаат паднато во раце и двата телефона. Дефинитивно "капината" е боља па и за оние кој не се од бизнис класата,
Ми имаат паднато во раце и двата телефона. Дефинитивно "капината" е боља па и за оние кој не се од бизнис класата, има се што е потребно и скоро истите функции како iPhone3G. Разликата е што нема безжична конекција на капината (макар што и тоа забележав во менито, само не знам дали навистина има)
скоро истите функции како iPhone3G
Капина
-Нема Wi-Fi
-Нема развиени апликации и игри како на iPhone 3G
-Игри има многу малку а и тие што ги има не се толку забавни како на iPhone со акселометри итн
-Нема многу вградена меморија како iPhone па така со користење на мемориски картички пристапот до податоци е поспор
comander црно ти се пишува брат :ninja2:
СБ ќе те извади од патики
нема да вадам никого од патики... на толку страни дискусија ни еден нема напишано конкретно што е тоа што го прави капинчето подобро. Јас го немам користено за да може да споредам со iPhone. Тие што имале таква среќа нека се помачат да пишат нешто подетално, а не само "боље е". :spienje: