Испратено од ONEPLUS A6010 преку IT.mk форум апликацијада не отварам тема зошто ја нема на гугл плеј апликацијата за форум ит.мк?
Шиткам телефон со инсталирана апликацијада не отварам тема зошто ја нема на гугл плеј апликацијата за форум ит.мк?
Фала до @Fatal1ty_ и тимот за исполнување на барањето! Супер е вака! Патем, како го решивте „проблемот“ со drop-down мениата што не се повлекуваа автоматски?Супер е. Повеќето примедби беа кажани погоре. Јас имам само неколку, а тоа е што „Нови Мислења“ е ставено најлево и многу ми е контраинтуитивно. Преферирам да е како што беше претходно - најдесно на барот.
И аку е можно, drop-down мениата автоматски да се повлекуваат ко ќе не маусот (hover) на нив; и drop-down да се вклучува низ цело поле, наместо само на стрелката за drop-down? Зошто некогаш остануваат отворени и попречуваат селектирање други мениа. Треба да се кликне настрана, па после да се оди на следното мени.
Абе да си јадете уши, таман навикнав на тоа најлево, цел ден стискам "Најдете теми"Фала до @Fatal1ty_ и тимот за исполнување на барањето! Супер е вака! Патем, како го решивте „проблемот“ со drop-down мениата што не се повлекуваа автоматски?
Конечно можам полесно да дишам.![]()
Топ, најбоље ствар. Ве молам администрацијо правете уште повеќе вакви работи за да ги одвлекувате корисниците од броусање од телефон.
Повеќето членови го бараа тоа. Свесни сте дека не може на сите да им се удоволи така?нови мислења скроз доле преместено е нешто најлупо што може да биде
проблемот е кај мобилен ептен доле дека ставеноПовеќето членови го бараа тоа. Свесни сте дека не може на сите да им се удоволи така?
Fixed it for ya.проблемот екајмобилен
Шо се тиче мене уопште не смета и на десктоп и на мобилен.Повеќето членови го бараа тоа. Свесни сте дека не може на сите да им се удоволи така?
Таман се навикнавме горе да е со новиот апдејт сега пак е преместено.
Го постирав истово пред неколку недели ама беше игнорирано, претпоставувам нема фикс...Многу е фрустрирачко кога ке отворам некое јутуб видео во некоја тема и на фулл резолуција го пуштам и откако ке излезам од фулл скрин ме враќа најјгоре пак на темата...