На ова можам само да кажам: „вториот студиски албум на Рибља Чорба“.![]()

На ова можам само да кажам: „вториот студиски албум на Рибља Чорба“.![]()
Да потврдам и јас за ова. На одредени теми се случува кога ќе отворам да ме однесе на прва страна.не бе, имам отворено samsung паметни телефони, скоро секоја од тие X - паметни телефони ја имам отворено, еве кликнав на линкот, болдиран беше, ме однесе на прва страна.
и со која игра ја плешаш во моментов, исто
Погледнете го атачментот 92111
директ на прва страна носи
Ова и јас го потврдувам. Иако немам обрнато внимание на кои теми се има случено. Го нема ни копчето оди до прво непрочитано мислење.Да потврдам и јас за ова. На одредени теми се случува кога ќе отворам да ме однесе на прва страна.
Обично ги отварам сите теми од сајдбар во нов таб и неколку од нив знаат да не ме однесат на последното мислење.
Исто. Пасворд немам напишано од 2014таСамо мене ми даде,да ресетирам пасворд?или и кај други се појави?
Напишано? Бро 2020 е, Generate secure password маваш на пасворд менаџерот и ти пополнува, какво пишување пасс.Исто. Пасворд немам напишано од 2014та![]()
сакав да кажам од регистрација, лол, користам 2степена.Напишано? Бро 2020 е, Generate secure password маваш на пасворд менаџерот и ти пополнува, какво пишување пасс.
Ти фалат 49 мислења.Зошто неможам да се логирам преку Фејсбук?
Ова нешто реклама или?Луѓе што се на ит форумов а не користат password manager треба да им се удри една шлаканица.
Толку е мислењево.
Да да, за секоја инсталација на мое конто “легнуваат“ по 40$. /jk. Го земав како пример, и дека е подобар од LastPass.Ова нешто реклама или?
Користам LastPass од 2010 и тешко дека ќе го сменам.
И јас така мислев дури не го пробав BitWarden.Користам LastPass од 2010 и тешко дека ќе го сменам.