Теоретски да, практично не.Delivering (Accepted by Last Mile Carrier) ова значи дека е влезена во мк така?
Далеку е од влезена, ама на пат е, сеа ќе дое... Шала на страна, мислам значи земја прераспределувач/транзитна како последно време што се појави ЛВ како земја примач/прераспределувач на кинеските контејнери (претпоставувам со Канао пошта е тесноповрзано). Се изначитав на би ги нарекол вицкасти статуси за состојбата на пратка. Најчесто после 2 дена од плаќање е веќе пристигната во земјата дестинација, па се враќа у земја на потекло, па е на последната миља од испорака...Delivering (Accepted by Last Mile Carrier)
Искрено се надевам дека тоа значи но не би закажувал блех музика сеуште...Ова значи дека е влезена во мк така?
За регистрирана пратка се смета онаа пратка каде што тракинг бројот почнува со "R" и тој е официјален до крајната дестинација. Сите други бројчиња кои што НЕ почнуваат со "R" (а ние сакаме да си ги следиме како важечко тракинг бројче) се бројчиња за интерна употреба на поштенските оператори и истите не се осигурани.Не би рекол дека е баш така ако веќе званично доделуваат одреден тракинг број . Па потоа лепат нов, па сфаќаат дека погрешиле, па го шкртаат тој и повторно го скенираат стариот. Или обратно. И тоа само еден поштенски оператор. Пре би рекол дека се работи за хаотичност во работата.
За најавување пробав од 2 различни емаил адреси и иста порака а со друга валута не пробав.Сега и тоа ќе пробам.Провери во банка.
едит:
Пробај да сменеш валута на али, исто пробај и преку инкогнито да се најавиш.
Друг броузер можеби? Ми се има истото случено ама ич не ми текнува дали со НЛБ или СТБ картичката, и како го решив или дали се реши сам од себе со бришење кеш...За најавување пробав од 2 различни емаил адреси и иста порака а со друга валута не пробав.Сега и тоа ќе пробам.
Мислењето е автоматски споено:
Не сака ни со друга валута.Ќе видам утре во НЛБ.
Не е броузерот.Пробав со повеќе и иста е пораката.Инаку со Mastercard од Комерцијална сум немал вакви проблеми.Друг броузер можеби? Ми се има истото случено ама ич не ми текнува дали со НЛБ или СТБ картичката, и како го решив или дали се реши сам од себе со бришење кеш...
Ако користиш токен, провери на онлајн плаќања да не имаш лимит ставено 0 или друга сума помала од таа што пробуваш да ја платиш.Не е броузерот.Пробав со повеќе и иста е пораката.Инаку со Mastercard од Комерцијална сум немал вакви проблеми.
Сега прочитав порака од НЛБ и вика поради надминат интернет лимит неуспешно е плаќањето.Ќе одам во експозитурата во Градски трговски центар кај кеј и ќе го зголемат.Во секој случај ви благодарам за помошта.Ако користиш токен, провери на онлајн плаќања да не имаш лимит ставено 0 или друга сума помала од таа што пробуваш да ја платиш.
Сега прочитав порака од НЛБ и вика поради надминат интернет лимит неуспешно е плаќањето.Ќе одам во експозитурата во Градски трговски центар кај кеј и ќе го зголемат.Во секој случај ви благодарам за помошта.
Мислев ова да ти спомнам ама си реков ако е тоа проблемот ваљда ќе ти текнеше дека истиот ден си направил поголема трансакција... но ете, не ти текнало.Сега прочитав порака од НЛБ и вика поради надминат интернет лимит неуспешно е плаќањето.Ќе одам во експозитурата во Градски трговски центар кај кеј и ќе го зголемат.Во секој случај ви благодарам за помошта.
Сега прочитав порака од НЛБ и вика поради надминат интернет лимит неуспешно е плаќањето.Ќе одам во експозитурата во Градски трговски центар кај кеј и ќе го зголемат.Во секој случај ви благодарам за помошта.
Можи,јас само кога нарачувам местам интернет лимит колку што е сумата и потоа го враќам на 0...најбезбедно е такаНели можеше да си го зголемиш/намалиш лимитот преку апп, бар јас така правев не можи така повеќе?
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Кажи ми на која апликација се мести лимитот?Можи,јас само кога нарачувам местам интернет лимит колку што е сумата и потоа го враќам на 0...најбезбедно е така
mKlikДенес бев во НЛБ и ми рекоа дека лимитот бил 0 денари.Откако ја земав новата картица бидејки на старата и беше истечен рокот ништо немам купувано и не сум знаел дека треба да се активира лимитот.Отидов и им реков да стават до кај 6000.Ми кажаа и дека поради ситуацијава можело да се активира преку телефонскиот број +389 2 15 600.Инаку оваа картица ја користев на почеток кога ја извадив уште 2014 кога можеше да се купува преку Paypal се регистрација на Словенија бидејки во Македонија тогаш не можеше а сега претежно користам Mastercard од Комерцијална каде ми оди платата.
Мислењето е автоматски споено:
Кажи ми на која апликација се мести лимитот?
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден