Некој да каже искуство со Vip Combo интернетот брзина, стабилност.
Ја сум на ВИП комбо и никогаш сум немал намалување на брзина, а правам сигурно над 500гб!
Нетот е стабилен, а брзината е таа спрема договорот.
Јас сум во LAN зона и таа дефинитивно постои.Значи ти си на лан зона која не постои,
Ако си у зона на најјголема оптеретеност на 3г и 4г мрежата аир нема да виде човек од филм гледање на нет онлајн... А пак за upload... 1 слика од 1мб ја прикачува на фб 30-40 сек. Јас ипак си мислам дека овој комбо бокс е мачкање очи 2-3 месеца дури не се залепат муви на ( мед ) па потоа да стане горки ( мед ) останатите 20 месеца... Едно ке речам Срање !Јас сум во LAN зона и таа дефинитивно постои.
Намалување на брзина како што реков погоре нема. Можеби зависи каков договор имаш склучено.
Инаку combo box LTE е практично мобилен интернет, SIM картичка се става во рутерот и потоа каде сакаш си го шеташ рутерот, се постигаат солидни брзини со него, нормално треба да има добар сигнал.
Јас сум во LAN зона и таа дефинитивно постои.
Намалување на брзина како што реков погоре нема. Можеби зависи каков договор имаш склучено.
Инаку combo box LTE е практично мобилен интернет, SIM картичка се става во рутерот и потоа каде сакаш си го шеташ рутерот, се постигаат солидни брзини со него, нормално треба да има добар сигнал.
Торенти 4к + IPTVОд кај толку си сигурен дека ги поминуваш тие 500гб?
Немам зима, имам опционален комшиски брз нет, и од овде влечам многу сообраќај, затоа и не сум ги надминувал тие факинг 500гб.Btw надмини при крај на месец за ако ти намалат да не ти дојде малце нет - 70%![]()
да, 100 дополнителни биле 50 лошо сум прочитал, али ништо не мењава тоа.100GB.
а кој се тие на неотел дане мислишДа, за слични пари (со 6 месеци попуст) има сличен нет ЛТЕ со 1тера лимит, само не е ова тема за него.
За нив имаше позитивни критики, така да погледни и кај нив!неотел
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден