Некој да каже искуство со Vip Combo интернетот брзина, стабилност.
Ја сум на ВИП комбо и никогаш сум немал намалување на брзина, а правам сигурно над 500гб!
Нетот е стабилен, а брзината е таа спрема договорот.
Јас сум во LAN зона и таа дефинитивно постои.Значи ти си на лан зона која не постои,
Ако си у зона на најјголема оптеретеност на 3г и 4г мрежата аир нема да виде човек од филм гледање на нет онлајн... А пак за upload... 1 слика од 1мб ја прикачува на фб 30-40 сек. Јас ипак си мислам дека овој комбо бокс е мачкање очи 2-3 месеца дури не се залепат муви на ( мед ) па потоа да стане горки ( мед ) останатите 20 месеца... Едно ке речам Срање !Јас сум во LAN зона и таа дефинитивно постои.
Намалување на брзина како што реков погоре нема. Можеби зависи каков договор имаш склучено.
Инаку combo box LTE е практично мобилен интернет, SIM картичка се става во рутерот и потоа каде сакаш си го шеташ рутерот, се постигаат солидни брзини со него, нормално треба да има добар сигнал.
Јас сум во LAN зона и таа дефинитивно постои.
Намалување на брзина како што реков погоре нема. Можеби зависи каков договор имаш склучено.
Инаку combo box LTE е практично мобилен интернет, SIM картичка се става во рутерот и потоа каде сакаш си го шеташ рутерот, се постигаат солидни брзини со него, нормално треба да има добар сигнал.
Торенти 4к + IPTVОд кај толку си сигурен дека ги поминуваш тие 500гб?
Немам зима, имам опционален комшиски брз нет, и од овде влечам многу сообраќај, затоа и не сум ги надминувал тие факинг 500гб.Btw надмини при крај на месец за ако ти намалат да не ти дојде малце нет - 70%![]()
да, 100 дополнителни биле 50 лошо сум прочитал, али ништо не мењава тоа.100GB.
а кој се тие на неотел дане мислишДа, за слични пари (со 6 месеци попуст) има сличен нет ЛТЕ со 1тера лимит, само не е ова тема за него.
За нив имаше позитивни критики, така да погледни и кај нив!неотел
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 0.5m Gray Secomp, 21.99.0100-250
48,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MB 1700 B760 DS3H GEN5 DDR5 GIGABYTE, 4xDDR5 7600MHz(OC), 2xM.2, HDMI, DP, PCIex16 5.0, 4xPCIex1 3.0, 4xSATAIII
7.970,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден