krale
poweruser
- 6 февруари 2009
- 2.300
- 1.396
![]()
Иновација.
Пластика вс алуминиум.
А иначе одлично рециклириање на истото хаха...
![]()
Иновација.
И не само тоа. Цел универзум е сведен на постоењето на Ајфон и Самсунг, друго не постои.Јас не знам како не си досадивте едни на други. Нон стоп истите луѓе истите муабети ги вртат. И овде и на ГСМ форумот.
И не само тоа. Цел универзум е сведен на постоењето на Ајфон и Самсунг, друго не постои.
И не само тоа. Цел универзум е сведен на постоењето на Ајфон и Самсунг, друго не постои.
Што мислиш за камерата на новиот пиксел? 89 рејтинг на DxOmarkБогами друго и не постои.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Свеќи со мирис на нов факинг Мек. Не е зафрканција!
Ми се чини дека форумов содржински никогаш не бил на олку лошо ниво. Еве, немам намера да се пувам, пробав да спасам ситуација со две, навистина големи, теми, Boldozer исто така со темата за процесори и..?
Лајкачи еден куп, коментатори 3-4-ца и готово, ги снема. Се вратија на оваа тема каде krale не кандисува за Ајфон, psyside пишмани со тезата дека Ес7 е ненадј*биво најдобар телефон во универзумот, одвреме на време гласот на разумот зборува преку Astro, Gaston...
Или се поштуваат на темата за Електронски Цигари.
Ваљда е до времево. Можеби в зима ќе се размрдаме
И psyside не е тоа што беше! Да заинтригира, да линка до запалена Nvidia графика па да настане flame war...
Нишчо!
Што мислиш за камерата на новиот пиксел? 89 рејтинг на DxOmark
Ми се чини дека форумов содржински никогаш не бил на олку лошо ниво. Еве, немам намера да се пувам, пробав да спасам ситуација со две, навистина големи, теми, Boldozer исто така со темата за процесори и..?
Лајкачи еден куп, коментатори 3-4-ца и готово, ги снема. Се вратија на оваа тема каде krale не кандисува за Ајфон, psyside пишмани со тезата дека Ес7 е ненадј*биво најдобар телефон во универзумот, одвреме на време гласот на разумот зборува преку Astro, Gaston...
Или се поштуваат на темата за Електронски Цигари.
Ваљда е до времево. Можеби в зима ќе се размрдаме
И psyside не е тоа што беше! Да заинтригира, да линка до запалена Nvidia графика па да настане flame war...
Нишчо!
Дали има луѓе во светов што купуваат ајфони од ајстајл?Еве и официјално во МК од следниот петок (14.10). Цени од 49-72,5 К денари.
Дали има луѓе во светов што купуваат ајфони од ајстајл?
Еве и официјално во МК од следниот петок (14.10). Цени од 49-72,5 К денари.
Report: The 32GB iPhone 7 Plus uses a much slower storage, our tests show
Погледнете го атачментот 48208
Write speed е неверојатно помала на моделот со 32гб
Не мора да е големината на меморијата, може да и до различниот производител на нандот. Е сега лутрија - која ќе ти се погоди.
Како и да е во џет блек 128гб ваљда нема да стават ѓубре![]()
Знам дека е долго видео, но би ги замолил по објективните членови @TylerMkD & @vlavot дa дадат свое мислење за видево, пред да кажете нешто лошо за човекот само да ви кажам дека цел живот користи Apple и во еден дел од видеото искрено ми делуваше дека ќе почне да плаче од што му е криво, да се збори дека мислењето на еден ваков гик - тек канал е не валидно, не е фер.
https://drive.google.com/file/d/0B_MmSr8ky-TfV0RfQzdRTXc2bjA/view
"I have done an iTunes complete restore from DFU and also updated to 10.1 beta with no difference. When the phone is restored and all apps are being installed the lag stops only to come back after"
View: https://youtu.be/ja0AIv0oZv0?t=6m13s
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден