Нема такво ништо само почна Gmail да не се синхронизира иако сите поставувања беа соодветно наместени.И како после месец ипол со уредот, истата брзина/мазност/стабилност ја има од самиот старт, или има некое намалување на истите ?
Се појавуваат дропови/присецкувања ?![]()
Old but gold
Пиши импресии.OnePlus 3 od deneska.
Погледнете го атачментот 44840
Си имал прилика да го пробаш во живо? Битно ми е корисничко искуство, рецензите се во ред за други работи.Дисплејот е слаб, се друго е топ.
Имаш мноогу инфо тука: https://www.reddit.com/r/oneplus/Си имал прилика да го пробаш во живо? Битно ми е корисничко искуство, рецензите се во ред за други работи.
Да имам, само време не доволно да читам се и сештоИмаш мноогу инфо тука: https://www.reddit.com/r/oneplus/
Си имал прилика да го пробаш во живо? Битно ми е корисничко искуство, рецензите се во ред за други работи.
Епа рече дека ти е битно корисничко искуство, а овој subreddit е баш тоа, објективен за разлика од ОП форумот, и покритички настроен. (upvotes/downvotes)Да имам, само време не доволно да читам се и сешто![]()
Батерија 7/10 околу 4-4.5 досега SOTПиши импресии.
Не ти смета "дугмето" , каков е дисплејот на дневна светлина?
Каков е во споредба со други amoled, самсунг да речиме.Да не е како кај nexus 6 избледен амолед.
Бааѓи глупости изнапиша. Не се работи за нова серија на дисплеи туку за нов 3.1.4 апдејт кој е стигнат само кај некои девелопери и на него има додадено sRGB (на 3.1.3 сум,нема) кој носи попрецизни бои за разлика од пре-saturated stock калибрација. Треба да стигни кај и да е тој апдејт.Епа рече дека ти е битно корисничко искуство, а овој subreddit е баш тоа, објективен за разлика од ОП форумот, и покритички настроен. (upvotes/downvotes)
Што се однесува до дисплејот, мислам дека моментално не е за купување 1+3, барем уште месец дена или до крајот на летото. Еве Anandtech излегува со нова рецензија после првата каде ги ругаше за дисплејот и sRGB колор гамутот и овие почнаа да ги слушаат критиките и си ги поправаат грешките. Во новата рецензија типот изгледа доста пофасциниран.
Мислам дека неосетно ќе сменат нешто во врска со диплејот во производството, така направија и со 1+1, многу луѓе се жалеа на жолт градиент на долниот дел на дисплејот во првите серии на 1+1. И јас го осетив на првиот 1+1 (Септември 2014), за разлика од вториот (Март 2015) на кој нема ни малце жолтеникаво.
Ќе го полираат уште, барем едно месец дена. Многу рецензии излегоа да бидам искрен, дури мислам дек направи повеќе хајп од 1+1, овојпат со 6-те гига и 820ката.
Update: posle nekolku charging cycles baterijata e top. 6 i pol saati SOT na wifi celo vreme ama bez kartichka, na okolu 50% brightness, bez gaming.Батерија 7/10 околу 4-4.5 досега SOT
Екран 8/10, не е проблем светлината воопшто, барем кај мене, туку многу е saturated и не толку остар како 2к дисплеи, нормално. Али се забележува само кога се еден до друг.
Се друго е совршено на телефонов. Дизајн и перформанси - wow.
Бааѓи глупости изнапиша. Не се работи за нова серија на дисплеи туку за нов 3.1.4 апдејт кој е стигнат само кај некои девелопери и на него има додадено sRGB (на 3.1.3 сум,нема) кој носи попрецизни бои за разлика од пре-saturated stock калибрација. Треба да стигни кај и да е тој апдејт.
Од вчера корисик на Oneplus 3. So far so good. Никакви замерки, телефонот едноставно лета.
![]()
Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден