Сакам да кажам дека не направив и може поради тоа да е вака. А после флеш на стабилен билд, цел андроид крашува, и двапати ми се случи истото. Мораше фактори ресет. После флешови на девелоперските верзии, чистев само кеш, и ок си беше горе доле.Pa cekaj malce ili nie drugite sme glupi i otkako ke instalirame nov Build samo Clear Cache od Recovery i od Storage praime ili pa ti si po pameten i pravis Factory Reset a drugarov sto ti go kazal toa e sigurno nekoj si so Samsung nexus od vremeto na Tito, i koj koristel Redmi 1s mozda ??? WTF.
Toa so Factory reset momentalno povekje ke gi podobri telefonite S4 i S5 otkolku Redmi Note 2 a da ne zboram za Mi4 ili Mi Nore Pro.
Eve 3 mesec od Factory reset do sega 8-10 Build smeniv i vo sekoj od niv samo podobruvanje primetuvav pocnuvajki od Brzina pa do baterija.
@Bubache
Zemi si do 200 eura telefon, sve sto ke imas podobro od Note 2 e logoto pozadi telefonot nisto drugo...
Искуство, праќај беспарими се допаѓа опцијата Mi message, некое искуство, мислење...некој да кажеше нешто и за остала раја!
За мене е глупост, како и iMessage, пошто мра и другиот тељ да биде онлајн. Покрај вибери скајп и други глупости чуму ти е MiMessage.ми се допаѓа опцијата Mi message, некое искуство, мислење...некој да кажеше нешто и за остала раја!
Јао бре, ти цел реферат си напишалСакам да кажам дека не направив и може поради тоа да е вака. А после флеш на стабилен билд, цел андроид крашува, и двапати ми се случи истото. Мораше фактори ресет. После флешови на девелоперските верзии, чистев само кеш, и ок си беше горе доле.
И сега е океј, ама немав приметено порано лаг во мултитаскингот, може и да е бидејќи не сум се замарал.
Како и да е, не користел redmi туку mi3. А и на нет имав видено како самсунг галакси некој од новиве А серии со sd410, го кине ми4 со сд800/801 кој и да го има. Одговорот на тоа тука беше, сигурно многу флешувал без да го освежи телефонот со фактори ресет..
Еве го најдов видеото од супер брзиот ми 4,против самсунг играчка со ентрилевел процесор.А и генерален совет на мејкер беше да се форматира после некое време, не нонстоп али..
А дропот на фрејмови во тапаталк го немав приметено на галакси ноте 3/4, само по некој лаг. Тука има и лаг и дропови.
Нема везе пак си е океј телефонот, али мислам дека ако не се направи ф. Ресет, ќе биде исто лајно како и сите самсунг андроиди, после некое време.
Барем кај мене после инсталација преку апдејтерот на стабилна верзија, мора фактори ресет. Бидејќи преку рекавери несака..
затоа што вајбер знае да оплеска, ова ми е посигурно!За мене е глупост, како и iMessage, пошто мра и другиот тељ да биде онлајн. Покрај вибери скајп и други глупости чуму ти е MiMessage.
Ти си знаеш, ама пробај си го со некого на домашен терен, ако е во роаминг не ти препорачувам да не биде изгорен некој.затоа што вајбер знае да оплеска, ова ми е посигурно!
Па нели кит кет, е најдобрата верзија на ОС на која што работат Шаоми телефоните.Јао бре, ти цел реферат си напишалнеможам сега на сите тези да ти одговорам на мобилен сум, но ќе ти кажам две брзински
Прво Ми 4 е на миуи 6 систем, стар.. Второ, прв пат е вклучен, па и самиот Плеј сторе го јавува акцелераторот на прва, и тој го подесуваше профилот во позадина додека самсунгот го извади од кеш
А второ, гадно си се зезнал дека после долго време не пипање ќе стане самсунг. Системот е перфектно оптимизиран, и еве јас да ти го средам телефонот, не пипај ништо 1 месец. После сам кажи реални импресии и дали дропа фрејмови![]()
на домашен терен го пробав, добро си функционира, за надвор сеуште не е, али кај и да е ќе го изедначат роамнингот па тогаш и за надвор ќе биде окТи си знаеш, ама пробај си го со некого на домашен терен, ако е во роаминг не ти препорачувам да не биде изгорен некој.
Среќна Нова Година,Бадник и Божиќ.
Зошто не ми го памети наместеното време за гасење на екранот?
Незнам колку пати го наместив да не се гаси,пробав со сите минути за да на крај следниот ден е по дифолт(30 секунди).
ОТА за нашиот РОМ нема сеуште, тоа си го измешал системот, затоа имаш FC. Ако сакаш стабилен, почекај малце, па после ќе треба Чиста Инсталација да направиш, за да си биде све "срча"Срекна Нова Година
Јас по 7.1 ОТА апдејтот наидов на 'unfortunately incallui has stopped'.
Дали кај некој го јавува истиот проблем и дали нашол решение?
У Банско на скијање е, после празнициНе, заентересиран сум да го зимам па да прашам како е, што праи, дали е добар хххххх

Хахаха, цар си...У Банско на скијање е, после празници![]()

Јас го имамКој го има ноте3 нека се јави на рецепција....
Фала унапред
Ако си имал Редми ноте 2 предходно напиши ни user experience помегу рн2 и рн3.Јас го имам