RagingDemon
senior
- 24 март 2009
- 6.490
- 5.608
Значи булшит. Инсајдерите нема да добијат бесплатна копија од финалниот Windows 10 туку ќе продолжат да добиваат бета верзии со бета клучеви кои изминуваат за 3-4 месеци како и до сега.
Значи булшит. Инсајдерите нема да добијат бесплатна копија од финалниот Windows 10 туку ќе продолжат да добиваат бета верзии со бета клучеви кои изминуваат за 3-4 месеци како и до сега.
Тапа. Ова е прв виндоус (7+) на кој инсталирам Start8 како замена зашо се понаша одлично за разлика од stock стартот.За жал не може да се тргне комплетно веб срчот, ама пред да направам disable кога ќе пишев "Control" ми даваше таа метро апп. сетинзи ,а сега вака
кога нема резултати пак дава да побараш на веб
Кој билд го имаш? Ако е 10130 во Run пиши winver и види кога му истекува лиценцатаТапа. Ова е прв виндоус (7+) на кој инсталирам Start8 како замена зашо се понаша одлично за разлика од stock стартот.
Се надевам ќе го опраат во final release.
^ A ако останеш инсајдер ?
Кој билд го имаш? Ако е 10130 во Run пиши winver и види кога му истекува лиценцата
Инаку nVidia во драјверите од вчера за Windows 10 додаде поддршка и за 500 и 400 сериите на графички кои ги немаше до вчерашните драјвери, па кој има може да инсталира.
А со стабилност и брзина како е овој билд?![]()
Иначе до тогаш планирам да ми искочи на Dreamspark premium 10ката па ќе си ја лиценцирам без да ја преформатирам.
А со стабилност и брзина како е овој билд?
Не е доволно стабилен.јас сум задоволен до сега освен што од време на време неможе да се стисни старт копчето![]()
Ако останеш инсајдер цел живот ќе бидеш бесплатен бета тестер кој никогаш нема да добие потпишани драјвери.^ A ако останеш инсајдер ?
И сега значи не чинат затоа што понудија ваква опција? Не ве разбирам.
2D/Tiles е најлошиот UI дизајн за десктоп. Комплексноста на сетинзите е баш за да користи оперативниот во училишта и домови за стари лица, на таблет. Со пенкало.