Катастрофа, барај да ти залепат нови падови или како што велиш „нова мишка“.ама падовите максимално оштетени
Катастрофа, барај да ти залепат нови падови или како што велиш „нова мишка“.ама падовите максимално оштетени
Побарено е само што затворе сервисот денес и од понеделник ќе бидам контактиран да видам како решение ќе понудат. Не знам ако мислат со вакви поправени мауси дека добро направиле, само го уништуваат имиџот.Катастрофа, барај да ти залепат нови падови или како што велиш „нова мишка“.![]()
Срамота вака да ти го вратат. Не примети одма ?Кликот е поправен, ама падовите максимално оштетени да се донаврзам еве дома кога го отворив уште толку попуште. Се јавив и чекам понеделник одговор, во најмала рака нов маус.
Погледнете го атачментот 113568
Погледнете го атачментот 113570
Уште на каса кога го примав им реков да го отворам, хорор. Онака им викам ај да видиме дали падовите ќе бидат оштетени како претхнодиот пат. Отвора продавачот кутијата, П О П А Р А. Одма се јавив на техничка поддршка, сликано и пратено по маил, повторно јавено и добив одговор понеделник да контактираат со сервисот, Амако Нет, па да видиме шо ќе речат.Срамота вака да ти го вратат. Не примети одма ?
Невнимание и неискуство од страна на сервисерот. Што да се каже..Не се работи така на прашина остај ги падовите изџвакани.Уште на каса кога го примав им реков да го отворам, хорор. Онака им викам ај да видиме дали падовите ќе бидат оштетени како претхнодиот пат. Отвора продавачот кутијата, П О П А Р А. Одма се јавив на техничка поддршка, сликано и пратено по маил, повторно јавено и добив одговор понеделник да контактираат со сервисот, Амако Нет, па да видиме шо ќе речат.
Anhoch станаа тешки аматери очигледно.Кликот е поправен, ама падовите максимално оштетени да се донаврзам еве дома кога го отворив уште толку попуште. Се јавив и чекам понеделник одговор, во најмала рака нов маус.
Погледнете го атачментот 113568
Погледнете го атачментот 113570
Не го гибам моментално пријавено им е во ваква состојба и чекам повратен одговор. Не е моја работа да го поправам јас маусот а си има гаранција од 24 месеци. Треба нови падови очигледно е то затоа што се извиткани плус.@outsider Земи малку нитро разредувач на чепкалка за уши и помини по лепакот, би требало да се залепи нормално после тоа.
ако не грешам тоа е дека оставаш лични податоци кога прв пат оставаш лични податоци во правен субјект треба да потпишеш согласност за оставање и користење на личните податоци тоа е со новиот закон за Заштита на Личните Податоци, не прави некоја разлика дали ќе потпишеш или не само требала да ти објасни убаво што како е тоаКупував нешто за мој пријател и покрај стандардното „Име Презиме, телефонски број“ цурата (буквално) ми подметна лист за некаква согласност за обработка, чување (ваљда и користење) на лични податоци што досега ми се немаше случено кај нив.
Не е дека сум некој privacy freak ама ред е да ти кажат. Крај краева за важност на гаранција не им требаат ниту пак се потребни лични податоци.
Иначе не им го потпишав.
Според законот за заштита на личните податоци.Купував нешто за мој пријател и покрај стандардното „Име Презиме, телефонски број“ цурата (буквално) ми подметна лист за некаква согласност за обработка, чување (ваљда и користење) на лични податоци што досега ми се немаше случено кај нив.
Океј тоа со законотСпоред законот за заштита на личните податоци.
Член 2: Согласност на субјектот на лични податоци е слободно и изречно дадена изјава на волја на субјектот на лични податоци со која се согласува со обработката на неговите лични податоци за однапред определени цели;
Мене ме прашаа за изјава во салонот во ГТЦ, и јас ја потпишав.
Честопати треба нешто да повлечат од друг салон. Во тој случај ми се јавуваат дека нарачката е пристигната. Инаку, матичен не сум им дал, нема потреба секако.На Анхоч не му требаат моите податоци како име презиме и телефонски број (матичен уште помалку)
Потполно се сложувам. И при неколку ретки случаи што сум имал потреба да ја активирам гаранцијата на некој производ, никогаш не ме прашале дали сум јас тој на гарантниот лист. За тоа се ОК.Сакав да кажам дека за да ти важи гаранција на одреден производ не е од фундаментална важност да стои твое име и презиме.
Фискална и гарантен лист е потребно.
Матичен не бараат, име презиме, број, емаил и адреса, по желба, секако со сите клуб картички (сетек, нептун) веќе си согласен дека си ги остајл, Анхоч немаат клуб картички, па мораат пешки да собираат согласности, сменати се законите. Чудо големо ако си се потпишел. Секако сегде секој може да те најде. Не само тебе, за сите општо.Океј тоа со законот
На Анхоч не му требаат моите податоци како име презиме и телефонски број (матичен уште помалку)
Сакав да кажам дека за да ти важи гаранција на одреден производ не е од фундаментална важност да стои твое име и презиме.
Фискална и гарантен лист е потребно.
За важност на гаранција според закон потребен е гарантен лист и фискална сметка. Ништо повеќеЧестопати треба нешто да повлечат од друг салон. Во тој случај ми се јавуваат дека нарачката е пристигната. Инаку, матичен не сум им дал, нема потреба секако.
Мислењето е автоматски споено:
Потполно се сложувам. И при неколку ретки случаи што сум имал потреба да ја активирам гаранцијата на некој производ, никогаш не ме прашале дали сум јас тој на гарантниот лист. За тоа се ОК.
За важност на гаранција според закон потребен е гарантен лист и фискална сметка. Ништо повеќе![]()
Zakon za zastita na potrosuvaci, poveli. No bez gajle, ne treba ime prezime da ostavas nikade za garancija, kako sto pisaja, samo garanten list i fiskalna/faktura.Дај линк плиз
Според текстот се спомнува потрошувачот.Zakon za zastita na potrosuvaci, poveli. No bez gajle, ne treba ime prezime da ostavas nikade za garancija, kako sto pisaja, samo garanten list i fiskalna/faktura.
Од кој член е? Утре да си имам за секој случај затоа што немам доверба повеќе во нив ко ќе дојди прашање за сервисирање на маус.Според текстот се спомнува потрошувачот.
Погледнете го атачментот 113881
Член 4Од кој член е? Утре да си имам за секој случај затоа што немам доверба повеќе во нив ко ќе дојди прашање за сервисирање на маус.
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден