Зборуваме за доколку пратката е во Скопје моментално па да оди во друг град во Сабота? На тоа ли мислиш или за тоа дали поштарите од Неготино носат на дадена адреса во Неготино? Мене ми треба информација за првото.Да. Ми носеле пратки многу пати во сабота во Неготино.
Зборуваме за доколку пратката е во Скопје моментално па да оди во друг град во Сабота?
Decki dali ima iskustvo nekoj so PostNL pratkite prosek kolku im treba da stignat? Imam naracan telefon pa ke mi ide preku NL.
Ti naplatija nesto od carina ili ne?Samsung S4 нарачав од AliExpress пред година дена беше пратен преку AliExpress standard shipping стигна за 21-22 дена колку што се сеќавам 55усд Refurbished RB пратка
Испратено од JNY-LX1 преку IT.mk форум апликација
Од 22 до 28 дена. Ова е некој просек од 10 пратки.Decki dali ima iskustvo nekoj so PostNL pratkite prosek kolku im treba da stignat? Imam naracan telefon pa ke mi ide preku NL.
Доби одговор? И јас чекам пратка преку FedEx international economy и ме интересира истово.Искуства со FedEx international economy? Дерат како обичен FedEx?
A dali ti bese realna taja cena ili imase naplateno povekje?
A dali ti bese realna taja cena ili imase naplateno povekje?
Ама ми нема стигнато тоа картончето, денес еве го префрлиле во пошта најверојатно нема да праат проблем, пошо знам некад се терсенеВеднаш.
Е да терсене се, во тој случај чекај картонче.пошо знам некад се терсене
за прилогот,забележав дека полуписмен го пишувал,па Прилеп,го пишал Приљеп..по аналогија тогаш Кисела треба да биде Кисеља ВОда или Бутел ,Бутељ...!?шифра за општина е тоа .. на секој факс го има листот .. го имаше и на сајтот .. ако го најдам ќе ти пишам за кратко
упдејт еве ги
ako imas postar nema da ti go dadat 99%, posto kje treba da go baraat niz kutiite, a gi mrzi, ali zatoa ako nemas postar, kakov sto e slucajot so mojot reon, togas kje ti zemat broj i kje ti recat cekaj da ti se javime. i kje cekas, i kje cekas,,, i mozebi kje se pogodi nekoj od majka roden (najcesto Saso) posle nedela dve da ti se javi i da ti kaze deka ti e najdena pratkata za da odis da si ja podignes. Drugite parazitiraat!Ама ми нема стигнато тоа картончето, денес еве го префрлиле во пошта најверојатно нема да праат проблем, пошо знам некад се терсене
Ti bratu nemas gajle, ti si od tie beneficiranite.A za kakvo kartonce potocno se zboruva vo temata? Obicno koga imam nekoja pratka sto treba da ja podignam od Posta, ili mi se javuva postarot da si odam da go podignam od postata, ili mi go ostavat doma, do sega nikad ne sum imal nekakvo "kartonce"?
Бев кај тие позади каде што се врши распределбата
Тоа би имало смисла доколку немаше уште две пратки за испорака истиот ден. Нивниот статус беше delivery failed, ги најдоа ви систем и ги подигнав денес.Таму (рано наутро) или на реон најди го твојот поштар и прашај го да не направил како што вика @Pane24 . Знаат да прават така, чисто поради тоа што немаат време да поминат секаде секој ден.
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден