spiritBreaker
LaravelMaster
Коментарот беше за outsider за неговиот маус, не беше за лаптоповLenovo 14 инчен лаптоп со тач скрин ова она, накај 40к. Не е маус.
Коментарот беше за outsider за неговиот маус, не беше за лаптоповLenovo 14 инчен лаптоп со тач скрин ова она, накај 40к. Не е маус.
Не е хејт у никој случај. Реално има проблеми во сервис и (не)грижа за корисници.Коментарот беше за outsider за неговиот маус, не беше за лаптопов![]()
Нит реков такво нешто за цени нит за кој уреди... Кај ме виде дека пишав такво нешто? Проблемите со сервисот не ги негирам.Не е хејт у никој случај. Реално има проблеми во сервис и (не)грижа за корисници.
Па ти ако не па да пишеш за кои уреди смее да се жалиме, или барем од која сума нагоре е дозволено?![]()
Ова нема смисла...
ќе одам петочки да го земам, ќе пишам повеќе тогаш. кликовите и се работеше, само што клапаше левиот, ко на видеата, и се друго квичеше. ако нешто не работи, ќе биде интересно. не планирам да се расправам воопшто, баш да видам дали во иста состојба ќе биде.Срамота. Односно видовме и сами каде падна анхоч со кризава, ни продаваа GT710-730 неспособни да набават нешто, ама апла ништо, да не случајно отидат во загуба (или изгубат хашрејт во Шутка).
Сепак е маус од 50 евра какво е тоа објаснување „изобличен“. Како е изобличен се стопила пластиката?
@Steam. ти си го зема од сервис? Дали е ист како што го остави или некој го скршил додека бил таму.
А да + донесоа Xbox Series X на отварањето во капитол, само за гледање. Мизерија.
ќе одам петочки да го земам, ќе пишам повеќе тогаш. кликовите и се работеше, само што клапаше левиот, ко на видеата, и се друго квичеше. ако нешто не работи, ќе биде интересно. не планирам да се расправам воопшто, баш да видам дали во иста состојба ќе биде.
на крај јас крив сум испаднал..

Првата реченица им е коментарот што установиле во Салон веројатноПази првите две реченици![]()
Останува да се испроба дома. Прв пат во рок од една недела на сервис да завршам работа.![]()
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Жена ми сака да остани анонимнаТргни бе тоа пепељарата да видиме име презиме дали си ти.![]()

Мислиш да не рипнаа со плати ради кризата?Гледам Анхоч бара рефернти за продажба во новиот салон во Штип, што е работата бегаат за кратко време или навистина имаат потреба од нови?
Да не паднаа со плати поради кризата?
Па и то спаѓа во Анхоч, не си ја довршуваат работата како што треба. Логично е еднаш кога ќе ги одлепиш падовите да не можи да ги вратиш во првобитна состојба, и сега двата долни падови си се одлепени. Второ како што гледаме на еден му го прават маусот на други не. Друго цел месец ми го држеја продуктот за да ми речат дека е во ред, притоа да е направена грешка.Го развлековте ептен ова со маусот... Треба да се преместат постовите во темата за негативно иксуство со сервис на Анхоч.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден