bandrej
hello world
- 9 март 2016
- 180
- 182
Бев во пошта да видам што ќе ми кажат за праткава и ме пратија да се обратам кај контролорот. Контролорот најде таму во записник дека поштарот ја оставил во сандаче и кога му објаснив дека секој ден проверувам во сандачето рече дека ќе разговара со поштарот па ќе ми се јават. И денес дошол поштарот кај мене на врата и му објаснувал на татко ми дека ја оставил пратката во сандаче бидејќи никој не му отварал на врата... Да не грешам душа ама мислам дека поштарот си ја има здиплено. Не ми се верува дека некој ми ја украл од сандаче, а и сигурно не ѕвонел поштаров на врата дека секој ден имам некој дома. Не и ни битно, ситница беше ама да знаете дека е можна и ваква ситуација.Праткава ја немам подигнато а пишува дека е испорачана. Ми нема стигнато ни картонче за подигање. Имав ист случај каде што пишуваше дека е испорачана, а не беше, ама после два дена ми ја донесе поштарот на врата. За оваа конкретно еве повеќе од една недела помина од последното известување и ништо. Дали ќе имаат образложение во пошта или уште да чекам?![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk