Секако дека е понов,земи го или од Хајстор или од Анхоч.Понов е ?
Од кај да земам ?
Секако дека е понов,земи го или од Хајстор или од Анхоч.Понов е ?
Од кај да земам ?
После инсталирање на миуи10 нема назад внимавајМиуи 10 денес за рмн5 про прилично добро изгледа.
![]()
Зошто би идел назад?
Секако дека е понов,земи го или од Хајстор или од Анхоч.
Побрзо е да...Топ си е МИУИ 10, сабајле стигна и кај жена ми на РМН5П. Некако делува побрзо или пласибо?
Анти-ролбек мислам дека е пуштено до сега само за РНП5 и Ми 8, но не ме држи за збор.Има некако да се провери дали има активирано anti rollback? За mi6 се работи.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Има некако да се провери дали има активирано anti rollback? За mi6 се работи.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Сигурен си дека е така или само пиша па ако погодиш погодиш?Да, мора.
Мене ми го форматираше. И 5 пати напомена во ми unlocker дека ќе форматира.Сигурен си дека е така или само пиша па ако погодиш погодиш?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Со здравје да си го користиш. Батеријата како?Јас имам Mi A2, си грмии!![]()
Не е насочено кон тебе.
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден