Времето кога брендовите имаа предност наспороти моделите е одамна завршено.
Пример, иако Philips генерално не се на ниво на LG/Samsung, Philips има модели од 2.000 евра со најнапредни технологии, ако тој модел го спроедиме со модел од 500 евра на LG, што мислиш кој ќе биде подобар?
Поминаа времињата кога се објаснував со тебе, јасно е се кога кај одреден човек еден најoбичен пост може да предизвика толкав гнев, а воедно наједноставниот пример неможе да се разбере, или поточно намерно се толкува погрешно за да се оправда опсесивно компулсивна реакција.
Пример, иако Philips генерално не се на ниво на LG/Samsung, Philips има модели од 2.000 евра со најнапредни технологии, ако тој модел го спроедиме со модел од 500 евра на LG, што мислиш кој ќе биде подобар?
А имал некој можност да прочепка/користи телевизор со Android OS ? И каков е впечатокот, кои се апликации може да се инсталираат на истиот од android store?
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
Другар ми има од 8700 серијата 65". Пред некое време не можеше да се инсталираат апликации from unknown sources, а пред недела дена спомна дека со последниот апдејт ја убациле и оваа опција.Philips не поддржува инсталирање from unknown sources
Откако сум член на форумов (4-5 месеци отприлика) немам видено да напишеш некој пост кој ќе биде корисен на форумов, што ќе помогне на некој член и сл. Цело време се расправаш со некого, контрираш итн. Незнам можеби е и до мене, случајно да не сум ги протолкувал твоите постови погрешно?Секако дека ти го толкувам погрешно... Смешки пост, честито номинација за најглуп пост.
Откако сум член на форумов (4-5 месеци отприлика) немам видено да напишеш некој пост кој ќе биде корисен на форумов, што ќе помогне на некој член и сл. Цело време се расправаш со некого, контрираш итн. Незнам можеби е и до мене, случајно да не сум ги протолкувал твоите постови погрешно?
Добро бе, доста провоцираш, три пати го повтори ова.Кандидат за глуп пост во историјата на форумот.
Има такви боксови во продажба кај нас и дали се добри?Обично најобичните модели на самсунг не ги обожавам,бидејќи ставаат тиња делови.После мислам дека е сеуште многу рано за 4К(она што велат ќе се најде ми е безвезе некако).Да ќе се најде после 5 години,ама тогаш веќе и телевизорот ќе биде стар,со старо мени и без апгрејд на софтвер,и нормално со слаб процесор и останато)
А 4к ќе биде во овие години неискористена.
Сум за телевизор пример Филипс или Сони,или обичен телевизор нормално марка и андроид бокс за да се има најдоброто.
Има нова верзија на тој што лани го дискутиравме тука, само што не стигнав темата да ја турам и тука на ИТ.. Еве инфо:Има такви боксови во продажба кај нас и дали се добри?
Има нова верзија на тој што лани го дискутиравме тука, само што не стигнав темата да ја турам и тука на ИТ.. Еве инфо:
http://forum.miui.mk/index.php?threads/mi-box-3-pro-Инфо.269/
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Ова е веќе нешто. 2 гига РАМ и Андроид 5.1, фала богу.Има нова верзија на тој што лани го дискутиравме тука, само што не стигнав темата да ја турам и тука на ИТ.. Еве инфо:
http://forum.miui.mk/index.php?threads/mi-box-3-pro-Инфо.269/
Го има, ама не е ставен за продажба поради техничкото средување. Ќе се стави денес некое време. Инаку работи кине кинезотОва е веќе нешто. 2 гига РАМ и Андроид 5.1, фала богу.
Досега бев загреан за Minix Neo U1, ама солен е малце. Гледам овие од hi.mk го немаат донесено сеуште кај нас тројката..
Како да се стигне до Mi Box 3 Pro и по која цена?![]()
Го има, ама не е ставен за продажба поради техничкото средување. Ќе се стави денес некое време. Инаку работи кине кинезот
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk