Имајќи од порано негативно искуство со услугата на СЕТ во нивните салони,денес успеаа повторно да го докажат тоа и ме поттикнаа да ја отворам темава...СЕ МОЛАТ СЕТ компјутери да гледаат кого вработуваат,во иднина да не бидат се*аци и копачи симнати од планина...е сега да кажам што ми се случи..влагам во салонот на Рузвелтова и како прво никој не те е*е ни два посто..можеш шатор да си поставиш никој нема да те праша што ти треба...второ додека имаше внатре муштерии,СЕ*АЦИТЕ поставуваа телевизори на излог..оние подвижни што им се внатре,како држачи нешто...и еден СЕ*АК додека го вадеше телевизорот му падна..и не знам дали се скрши ама коментарот беше "Абе да ти е*ам мамицата" и после 30 секунди "абе што му е*ам матер" во салон со муштерии..после..отидов таму да купам марамици влажни за монитори бришење..и сега услужуваа еден пред мене и ја чекав до него..имаше 5 вработени на шалтерот..никој не ме праша што ми треба,а јас од инат не им кажував ништо да видам дали ќе им текне..и по 11минути зјапање у нив ко ретардиран,им текна "вие што чекате?" ми вика типот...(М*ЈКА ТИ ЈА ЧЕКАМ *бате кретените)..и за едни марамици ја чекав 15 мин дур се заврши се......што ако утре додека ми го склапа некој компјутерот му падне матичната на некој..и да рече "абе што му е*ам матер"..на пример матична ко GENE Z..или и каква и да е...после ова ќе размислам дали ќе влезам таму па макар и последно да е...
и се молат модераторите да не го бришат текстот
и се молат модераторите да не го бришат текстот