goranzoran
poweruser
Баш истиот тој процесор со VLC на Windows 10 сецкаше
- На ОВА не би требало ништо да сецка, според конфигурацијата има ссд на него гад дем ит
и дуал ОС и се шо требит лол
Баш истиот тој процесор со VLC на Windows 10 сецкаше
- На ОВА не би требало ништо да сецка, според конфигурацијата има ссд на него гад дем ит
и дуал ОС и се шо требит лол
Мое ИСКУСТВО,го нарачав пред нова година,од http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html ,сега го користам и сум задоволен од перформансите.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Освен цената ,праќањето е без надоместок,овде платив само 314 денари ДДВ.Сега пресметај колку е да купиш од кај нас,а колку те кошта од Кина.
Околу пратката,порачано од моја страна беше на 9 -ти Декември,од нивна страна според документите беше испратено на 16 Декемви.Во назнаката нивна беше дека го праќаат 10-25 по Холандска пошта,и се бројат само работните денови.Секако тука фатија празниците и кај мене стигна од Царина Скопје известување на 8 Јануари.Нив им пратив податоци со цена на чинење и како што реков само ДДВ ми зедоа и поштарина 96 денари.На 12 Јануари беше кај мене дома.Околу работата поврзано е преку ХДМИ кабел интернет оди преку WI-FI ,може и на RJ-45,на далечинското има опција и за МАус,или мини тастатура или нормано било каква безжична.Јас користам сега моментално полесно со МАус.Инаку сакам да набавам тастатура ,кај нив е 11 Долари,а овде гледав во Анхоч,2000 илјадарки.Можам да одам на Интернет,гледање на филмови,Ју тубе и слично.На најголемата резолуција приметувам на глдеање на филм еднаш или два пати сецкање,но како што гледам тоа го има и на други уреди слични на него.Инаку тој во Амц е со windows 10 i samo videte ja cenata,a takov na Геарбест so DUAL OS имате за 70 долари.Според цената и добиените перформанси мене ми одговара.Еве и некоја слика Погледнете го атачментот 38998 Погледнете го атачментот 39000 Погледнете го атачментот 39002 Погледнете го атачментот 39004 Погледнете го атачментот 39006 Погледнете го атачментот 39008 Погледнете го атачментот 39010
за тие пари не е лош/ да нарачаш од кина можеби околу 1800ден ќе те фати, ама ако платиш ддв овде тогаш разликата до 2500 ќе се стопи. А и ќе го чекаш месец и повеќе/