red dragon
read-only
- 28 јуни 2013
- 47
- 9
Ке ти купам тастатура брат.Гледав и во веро, 700-800 денара, ама за гаранцја сепак пташај го дистрибтерот. Лошо е што имаат заедно врзани 5 батерии, една да е дефект, сите ќе ги "влече кон дното", добро е што се примично ефтини т.е. не можеш да најдеш поефтини, многу, ама многу битно е да ги полниш со препорачан полнач ( 1ампњр или помалу ) кој е ис
Сега ја продавам 700денари летово поскапеа кај менеГледав и во веро, 700-800 денара, ама за гаранцја сепак прашај го дистрибутерот. Лошо е што имаат заедно врзани 5 батерии, една да е дефект, сите ќе ги "влече кон дното", добро е што се прилично ефтини т.е. не можеш да најдеш поефтини, ама многу битно е да ги полниш со препорачан полнач ( 1ампер или помалу ).
@Pane24 не ти даде банка за 200 ден да не се буниш?![]()
Предлог некој поевтин не ми се дава повеќе од 700-800 ден може со капацитет 4000mAh доволно ми еднаш да го наполнам, 3000mAh и е капацитетот на батеријата на мобилниот. Не можам да нарачам од Али по што во скоро време ми треба.
каков е бре овој 10k mah за 500 денари само??
каков е бре овој 10k mah за 500 денари само??
Да, ваков купив пред 2-3 недели и затоа ме напна ова сеа коа го видов и мора да си рационализирам дека е тежок фалш иако не значи дека е само рационализација..По цената на оригинален Xiaomi power bank со 10k mAh, овој од линков ќе да е тежок фалш.
Да, ваков купив пред 2-3 недели и затоа ме напна ова сеа коа го видов и мора да си рационализирам дека е тежок фалш иако не значи дека е само рационализација..![]()
Ако можиш телефон со 3,000-4,000 мах да наполниш, среќен да си. Другар зеде батерија од 15,000 за некој 800 денари и Samsung S7+ не можи да го наполни цел.5-6000mAh нека е, година нека потрае... Јасно дека не е оригинал...
Јесте.Подржува брзо полнење?