I kako konfiguracijava bucna e ?Пред некој ден за комшија скоцкавме во Сет конфигурација.
Зедовме куќиште CM-Chassic K380, сосе 500 вати напојување...
I kako konfiguracijava bucna e ?Пред некој ден за комшија скоцкавме во Сет конфигурација.
Зедовме куќиште CM-Chassic K380, сосе 500 вати напојување...
И јас на мојата конфигурација го имам истото напојување што одеше заедно со истото куќиштеПогледни ја конфигурацијава во потпис, Elite 500 W земено во пакет со Elite 430, и по 3 ипол години уште добро се држи. Барем еднаш месечно дур гејмам софтверски мерам напон и не сум забележал отстапка поголема од 6%.
Дали е бучна? Бучна е бучна, особено со клоци ко ќе мава комшијата за да се уклучи напојувањето...I kako konfiguracijava bucna e ?![]()
Премногу ми е 1250w за стара матична 775
Намена??? Буџет 5000 а Corsair-от е 6100!?Дечки добра ли е ова напојување иако малку ми се скапи
http://ddstore.mk/products/Corsair-...n-Version-CMPSU-700GEU/pid/710702#.VJ_CI4AAJQ
И би можел и Кулер Мастер да земам малку е поефтино ама ме збунува кое е добра серија G,M,V,B и се така натака кое подобра серија за буџет околу 5000ден. ?
Пред некој ден прашував...
.... Продавачот кој воедно има факултет завршено за информатика или нешто слично беше ми вика "Не ти треба 1200W PSU, Земиси 500W имам многу добро 700 денари е Dleuxe ...
Препорака за некое не толку ѓубре напојување до околу 1000 денари