RagingDemon
senior
- 24 март 2009
- 6.490
- 5.608
Аа те буцнаа кај што боли, а :mario:Мислам дека темата е Nexus 6, така? хахаха
Точно така, темава е Нексус 6, зашо тогаш ги спомнуваш Самсунг?
Аа те буцнаа кај што боли, а :mario:Мислам дека темата е Nexus 6, така? хахаха
Не ме мрда темата бате, знаат многу тука.. А за 9 години искуство, мислам дека сум компетентен да коментирам, за сите темиАа те буцнаа кај што боли, а :mario:
Точно така, темава е Нексус 6, зашо тогаш ги спомнуваш Самсунг?h:
h:
Епа и јас во контекст на твојот контекст го спомнав мојот контекст дека Ксиаоми секоја недела прават апдејт, а до сега тоа не сум видел да го спомнеш во негативен контекст како што го направи со апдејтот на Самсунг.Не ме мрда темата бате, знаат многу тука.. А за 9 години искуство, мислам дека сум компетентен да коментирам, за сите темиСамсунг се спомнува заради истата работа која ја дискутираме, т.е. во контекст... Извини на прашање, нов сум тука, а што телефон користиш ти?
Епа и јас во контекст на твојот контекст го спомнав мојот контекст дека Ксиаоми секоја недела прават апдејт, а до сега тоа не сум видел да го спомнеш во негативен контекст како што го направи со апдејтот на Самсунг.
Сега веројатно очекуваш да кажам дека користам Самсунг, ама не, Нексус користам![]()
Јас би сакал да го пробам MIUI v6, ама нешто проблеми имало, се среди ли тоа?![]()
не, очекував баш Нексус да кажеш, да ја браниш темата од надворешните непријатели.... хахааха
Ајде уживај во контекст на темава, а ако те интересира за некој MIUI ROM за твојот Нексус, пиши во „мојата“ тема.Ова е прв пат во моето искуство по сите можни форуми, да се делат темите на мои и твои, ама македончето секогаш изненадува.
Средено е све, ама за Нексус има v5 сега за сега.. Тој е финална верзија и спие.. Сега зависи кој Нексус имаш, можеби подобар кернел може да ти препорачам...Јас би сакал да го пробам MIUI v6, ама нешто проблеми имало, се среди ли тоа?
абе остај ти тоа а што праи со тоа што миуи в5 442 е помазен од сток лолипоп?Абе ајде, Ксиаоми секоја недела исфрлаат апдејт хаха
Не сум го пробал на Н5, не знам. Л си е супер мазен.абе остај ти тоа а што праи со тоа што миуи в5 442 е помазен од сток лолипоп?
миуи е број 1 за мене веќе... едвај чекам в6 да искочи
Да,ама овој е боље, баш другар денес го стави глеј што вика http://prntscr.com/58nqefНе сум го пробал на Н5, не знам. Л си е супер мазен.
Секој со својот вкус, мене ванила андроид ми е #1.Да,ама овој е боље, баш другар денес го стави глеј што вика http://prntscr.com/58nqef
Крале да не го санањте?ОТ: Крале v2.0 - чајнииз едишн, кој напор се овие маркетинг катализатори без разлика што промовираат. Оди од врата до врата е*ате ко јеховин и тролај за Џаомије, не метастазирај по темиве.
Па покакано е ова со енкрипцијата, никој не вели дека не е покакано.Ајде сега сите нексус/гугл фанбои што се декларирате како објективни, земете длабоко воздух и признајте си дека гугл ја покакал работата.![]()
Епа ако примети, веќе имаше коментари на разочарување. Пробај најди некој таков во епл баграта.
ОТ: Крале v2.0 - чајнииз едишн, кој напор се овие маркетинг катализатори без разлика што промовираат. Оди од врата до врата е*ате ко јеховин и тролај за Џаомије, не метастазирај по темиве.