Ништо страшно, ова не се вејкови, ова се системски зависни процеси и мора да работат..![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Хаха ма не ми треба никогаш не сум го користел. Али нека го има може ке уклучам некогаш за проба.Ах бре кумановац, ништа не разуму овај кинески![]()
Фингерпринтот е подобрен, сега одма пали, со претходните верзии штуцаше малце.. Она спава
Sent from my MI 5s
Да али нешто влечеше батерија преку ноќ трошеше 6-8% на претходните 2-3 билда пред тоа само 1-2%.Ништо страшно, ова не се вејкови, ова се системски зависни процеси и мора да работат..
Sent from my MI 5s
Да нормално е, тие процеси пингаат цело време, само што неможат реквестите да излезат на нет, па да се синкаат.1-2% е нормално мислам да си потроши преку ноќ ?
Од кога го зедов телефонот од кај макер секогаш толку си трошеше до задните 2-3 билда..1-2% е нормално мислам да си потроши преку ноќ ?
Јас сериозно болен од викендов, со инфузии и ебање јако
Еј вака вон контекст и мене ме замислиДобра тактика за оздравување, Sex, drugs and infusions![]()
Ако одиш од кинески девелопер/стејб во глобал стејбл обавезно фектори ресет после флешувањето !За редми ноте 4 излезе стабилна верзија:
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Тоа го направив со v8.1.2.0 стабилен преку компјутер го флешнав, после само преку апдејтерот v8.1.4.0 ми излезе и сеа ова.Ако одиш од кинески девелопер/стејб во глобал стејбл обавезно фектори ресет после флешувањето !
Го разгледав овај 4х, изгледа тој ќе биди добитниот,па ќе го чекаме за брзо се надевамРедми 4 е потекок и подобародлична замена е..
Sent from my MI 5s
Воглавно се исти, освен големината кај Плус моделот и двојната камера . @kojoti2 може да каже подобро пошо ги има двата. Мислам дека и двата уреди го има во Хај на лагер.Сакам да се подновам со повисока класа на Xiaomi машина па што предлагате Mi5S или Mi5S Plus?
освен разликата во големината pro/cons на еден модел во однос на друг?
Сакам да се подновам со повисока класа на Xiaomi машина па што предлагате Mi5S или Mi5S Plus?
освен разликата во големината pro/cons на еден модел во однос на друг?
Да не мислеше обратно ? Mi5S Plus има поголема батерија, за нијанса подобар процесор, и поголем дисплеј од Mi5S.Мi5s има побрз процесор, и подобра батерија.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден