Аха да..Би требало да има. Но тој сеуште не се продал нит 1 парче во Кина.. Се очекува нaреднава недела да има точно инфо..

Дај боже да знам што мислат до толку однапред, ќе туревме некое париче и ќе ќаревме.. Ама вака протест одма.. Знам јас, тебе ти е да ги реметиш тие под мене, луѓето од подрумот.. АхахахахахаАха да..
Само донеси го..
Има да ти организирам протести..
Обештетување за ние што купивме рн3 2 дена пред да искочи рн3 про..
Па сеа мисли му ја![]()
Доаѓам и ја ама ја ќе барам Рн2 пошто и мене ме заебаа излезе не ЦЕЛА година откако го купив мојотАха да..
Само донеси го..
Има да ти организирам протести..
Обештетување за ние што купивме рн3 2 дена пред да искочи рн3 про..
Па сеа мисли му ја![]()
Договорено....Доаѓам и ја ама ја ќе барам Рн2 пошто и мене ме заебаа излезе не ЦЕЛА година откако го купив мојот
Daj kazete kako da go koristam kako Remote telefonov be ? imam Samsung TV h4000 verzija taka neso pisuva, nema Wifi ne e smart ?
Некако страв ми е да не го брикнам боксов ... А ќе се апдејтува на 2.0 ромот?Еве ја и оргиналната тема, види само дали ти е 1G или 2G (генерација).. Инаку маф работа..
https://bbs.jide.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2012
Кој модел го имаш ти? Пиши го кодот на уредот..Некако страв ми е да не го брикнам боксов ... А ќе се апдејтува на 2.0 ромот?
Под све и свашта и RedTube го класифицираш така? Пошто тоа работи а не го спомнуваш... АхахахахаГо апдејтираше???
Јас го заглавив на последниот сигурен кога се ми работеше, исклучив ауто апдејти и сега за сега е ОК. Што е најбитно работи јутуб и коди.
Ако не работи јутуб џабе ми е боксот, малиот ке ме отече. Главната намена е моментално таа.
Порано го користев за се се и сешто, сега само + да изгледам по некој филм на кодито, и евентуално да го поврзам со мобилен и да изгледаме некој клип или слика од мобилниот![]()
Во Settings - Wlan - Advanced имаш опција дали да биде вклучено во sleep.Има некоја опција кога тел ми е неактивен да се гаси вифито?
Под све и свашта и RedTube го класифицираш така? Пошто тоа работи а не го спомнуваш... Ахахахаха
Јас па го користам само кодито, youtube им пуштав до сега само преку телефон, сега ми треаше фонот и викам ај ионака има youtube коа глеам не работи, ми јавуе нетворк ерор и си праи форсклосе. Пробав да гонапдејтувам и видов дека и playstorot не ми работи.Го апдејтираше???
Јас го заглавив на последниот сигурен кога се ми работеше, исклучив ауто апдејти и сега за сега е ОК. Што е најбитно работи јутуб и коди.
Ако не работи јутуб џабе ми е боксот, малиот ке ме отече. Главната намена е моментално таа.
Порано го користев за се се и сешто, сега само + да изгледам по некој филм на кодито, и евентуално да го поврзам со мобилен и да изгледаме некој клип или слика од мобилниот![]()
Не работи кај сите што апдејтирале.. Го пишавме доста пати. ЈТ преку Коди можеш исто да го користиш, само нема пуштање од мобилен, а за апликации инсталирање, сними си на усб и директ во боксот, па инсталирај.Јас па го користам само кодито, youtube им пуштав до сега само преку телефон, сега ми треаше фонот и викам ај ионака има youtube коа глеам не работи, ми јавуе нетворк ерор и си праи форсклосе. Пробав да гонапдејтувам и видов дека и playstorot не ми работи.
Има пуштање, таму по опциите на Коди буричкајте, мислам е ServicesНе работи кај сите што апдејтирале.. Го пишавме доста пати. ЈТ преку Коди можеш исто да го користиш, само нема пуштање од мобилен, а за апликации инсталирање, сними си на усб и директ во боксот, па инсталирај.
До следна промена, тоа е. Јас правам нешто, ама ќе видиме како ќе испадне..
Некако во последно време се појавија многу уреди.. па сега се поставува што е најпаметно да се купи? дали редми 3 е подобар уред од редми ноте 2 ? дали се очекуваат слични багови на редми 3 како на редми ноте 2? дали обичните корисници како мене којшто не се занимаваат со рутирање можат да си купат ваков телефон и да не му ја мислат за понатака ? барам помош од поискусните затоа што време ми е за нов телефон, па давајте совети.
-30% до -50% од неговата моментална вредност.Дечки сакам да земам некој понов модел на Xiaomi па ме интересира за што пари можам да го продадам Xiaomi Redmi 1S ?
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден