Со здравје да го користиш.Денес се почастив.
Погледнете го атачментот 85074 Погледнете го атачментот 85075
Сега уште да кажете како да го сместам саатот на десната страна од статус барот и дали има апликација за ЛЕД нотификации...
Дечки, вујко ми 5 години веќе тера со еден Huawei телефон. Тогаш преку тарифа го земал за околу 9,000.
Е сега си покажува времето, и кажа ќе мењава па ја како стручнак у семејство му препорачав да си го сврти грбот на Huawei. Да бе, некој Y5, Y7 телефон од 2017 - та 2018 - та за 7,000 со тиња спецификации мало сутра.
Има мал буџет околу 7,000 така нешто.
Samsung не му препорачувам ништо за таа цена, нит па Huawei.
За Xiaomi гледам Redmi 8A и Redmi 8 се best buy за цена и за него е сасвим довочно, а особено и 5,000mAh батерија е голем бонус.
Е сега каде можат да се најдат Redmi 8A и Redmi 8 најевтино кај нас освен во Ледиком бидејки он нејќе од таму да зима.
Ми сторот го имаат 8, нема 8а
Redmi 8 – Mi Store
Anhoch имаат
Anhoch PC Market Online - Смартфони и мобилни тел.
Погледнете го атачментот 85086
Eh...
Инаку дали на горенаведените е најевтино за тие уреди?
Има нешто во Setec од овие да се по пристојна цена?
Mi Store вака најскапо од сите му доаѓа.
Mobelix, Setec или Anhoch најарно.
Ми се случи пред една недела кога активирав, стигна за 10 мин.Некој да забележал да има проблеми со НЛБ Клик? Никако да ми стаса СМС за активација, а на NLB Pay ми стигна одма.
Уклучени се сите пермисии...
Некој да забележал да има проблеми со НЛБ Клик? Никако да ми стаса СМС за активација, а на NLB Pay ми стигна одма.
Уклучени се сите пермисии...
Mi Note 10 Ultracam, Astro
Стиснете на сликата, (load full resolution) и кажете ми дека ова е можно со некој уред до сега, (исклучок S20 кои не знаеме како би се понашале во овие услови)
П.С. Запазете ги зградите, дрвата, тревата доле у темница. Поздрав до флагшиТ камеритеh:
вреди разликата у цена oд mi note 10 до ми 10 pro, во поглед на камера? или не? се праи апгрејд од ајфон 7 плус.
AMOLED > IPSВо план имав да земам Xiaomi Mi 9t од а1, али видов сега дека искочил Poco x2, ве молам за ваше мислење вреди да се чека или не ?
Едит: Сега гледам дека Poco иде без NFC...![]()
Во план имав да земам Xiaomi Mi 9t од а1, али видов сега дека искочил Poco x2, ве молам за ваше мислење вреди да се чека или не ?
Едит: Сега гледам дека Poco иде без NFC...![]()
Сеа симни GCAM, начекај убаво време и фати неколку фотки.Денес се почастив.
Погледнете го атачментот 85074 Погледнете го атачментот 85075
Сега уште да кажете како да го сместам саатот на десната страна од статус барот и дали има апликација за ЛЕД нотификации...
Зошто фамозни? Јас немам слушнато некој да се пожали од таков проблем, имам видено само за самсунг S8 тука на форумот. Дали се појавуваат? Кај мене не, веќе 2 ипол години и два различни телефони со амолед екран.Кај амоледите на Xiaomi се појавуаат ли фамозните розеви и зелени линии?
Зошто фамозни? Јас немам слушнато некој да се пожали од таков проблем, имам видено само за самсунг S8 тука на форумот. Дали се појавуваат? Кај мене не, веќе 2 ипол години и два различни телефони со амолед екран.
Користиме Mi8SE, без проблеми на дисплејот еве 1 година...9та серија дефинитивно е склона. Мој пријател пред година и пол купи НОВ Note9 кој појави розева линија за неполн месец и под гаранција му сменија екран и батерија.
Aј а видиме за S10:
S10 plus pink line on display : galaxys10
За 2 недели ќе видиме дали ќе има и на S20.
Инаку и јас сум имал 7-8 супер/ам/оледи во фамилија и само со еден сум имал проблем што пожолте од нов, другите биле супер. Ама сум немал Самсунг S7-S10 ген.
Ее ама читај до крај, човекот признава дека го оставил телефонот подолго време во купатило под пареа ...9та серија дефинитивно е склона. Мој пријател пред година и пол купи НОВ Note9 кој појави розева линија за неполн месец и под гаранција му сменија екран и батерија.
Aј а видиме за S10:
S10 plus pink line on display : galaxys10
За 2 недели ќе видиме дали ќе има и на S20.
Инаку и јас сум имал 7-8 супер/ам/оледи во фамилија и само со еден сум имал проблем што пожолте од нов, другите биле супер. Ама сум немал Самсунг S7-S10 ген.
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден