Моја препорака е да бегаш од QLED, брзо ги губат перформанси и квалитет на сликата.Hisense 65E7Q QLED
Philips 65PUS8010/12
Мислењето е автоматски споено:
Моја препорака е да бегаш од QLED, брзо ги губат перформанси и квалитет на сликата.
Моја препорака е да бегаш од QLED, брзо ги губат перформанси и квалитет на сликата.Hisense 65E7Q QLED
Philips 65PUS8010/12
Моја препорака е да бегаш од QLED, брзо ги губат перформанси и квалитет на сликата.
Мислењето е автоматски споено:
Се зависи од тебе што бараш, како големина , осветленост, смарт, гугл тв и сл. Во овој момент според мене најдобри се кинезите, TCL и HisenseТи што би ми препорачал од А1 од тоа што они имаат?
Ова што го зборува е чиста рекламна пропаганда
Д а, така само LG не шпионира. Другар ми кога ќе влезеш во оро, си дозволил секој да те снима контролира и шпионира. Остани на тоа само да користиш дрвен телефон, макар и тие ги нема. За на крај да останеш невидлив оди од врата на врата и коментирај со луѓето, се друго е дозвола за надгледување, следење и користење на податоци и ИД.Ова што го зборува е чиста рекламна пропаганда
. Се можеш да кажеш но дека LG TV не чинат е невидена глупост. Користам LG 15 години и никогаш не ме изневерил.
направен фактори ресет,исто пак,Голема е веројатноста дека ќе ти сменат цела матична, не верувам дека некој ќе се зеза да поправа вифи, освен ако не е софтверски баг. Пробај factory reset направи му.
Да се повторам и јас. Самсунг од 2013-та, Самсунг од 2017-та и Самсунг од 2019-та сите ми се во функција со нула проблеми. Секако тие од 13-та и 17-та веќе се чувствува лаг на менито ама па години се во прашање.Јас имам Самсунг UHD 50ка 2 години стар и задоволен сум. Лоша среќа некогаш се има, не мора да значи дека брендот нечини. Бренд кој ги прави најубавите панели у цел свет.
Подобри од SONYЈас имам Самсунг UHD 50ка 2 години стар и задоволен сум. Лоша среќа некогаш се има, не мора да значи дека брендот нечини. Бренд кој ги прави најубавите панели у цел свет.
Па што не ја сменил цела матична кога веќе нашол иста? Зашто само вифи модул сменил? Нешто тука мириса.направен фактори ресет,исто пак,
другарот најде исти таков тв,зема го преместија ви фи модулот и пак исто.
најверојатно е стварно матичната
телевизорот стар 2 години и 4 месеци
кај дедото исто самунг,2 год и 2 месеци ,на екранот се појавија куп линии,хоринзонтални
го однел во сервис,му рекле екран 16000 денари
значи самсунг се крш за телевизори-НЕ КУПУВАЈ САМСУНГ
Два телевизори ама различна беше матичната.Па што не ја сменил цела матична кога веќе нашол иста? Зашто само вифи модул сменил? Нешто тука мириса.
Значи постои шанса и вифи модулот да не е ист нели? Без разлика што можеби изгледа исто, си има mac адреса во него која можеби е blacklisted во софтверот од матичната, или едноставно не е иста ревизија или не доаѓа напон до неа, се и сешто може да биде.Два телевизори ама различна беше матичната.
Имам сони од 2015 година и уште функционира. Едино најгоре на екран се појавија ултратенки линии (2) кои воопшто не се приметуваат од далеку или на темна позадина.Подобри од SONY
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден