Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Телевизори (искуства, препораки, совети, мислења...)

Dile223

read-only
29 ноември 2025
37
44
Hisense 65E7Q QLED
Philips 65PUS8010/12
Моја препорака е да бегаш од QLED, брзо ги губат перформанси и квалитет на сликата.
Мислењето е автоматски споено:

Моја препорака е да бегаш од QLED, брзо ги губат перформанси и квалитет на сликата.

Dile223

read-only
29 ноември 2025
37
44
Ти што би ми препорачал од А1 од тоа што они имаат?
Се зависи од тебе што бараш, како големина , осветленост, смарт, гугл тв и сл. Во овој момент според мене најдобри се кинезите, TCL и Hisense

Dile223

read-only
29 ноември 2025
37
44
Ова што го зборува е чиста рекламна пропаганда
. Се можеш да кажеш но дека LG TV не чинат е невидена глупост. Користам LG 15 години и никогаш не ме изневерил.
Мислењето е автоматски споено:

Ова што го зборува е чиста рекламна пропаганда
. Се можеш да кажеш но дека LG TV не чинат е невидена глупост. Користам LG 15 години и никогаш не ме изневерил.
Д а, така само LG не шпионира. Другар ми кога ќе влезеш во оро, си дозволил секој да те снима контролира и шпионира. Остани на тоа само да користиш дрвен телефон, макар и тие ги нема. За на крај да останеш невидлив оди од врата на врата и коментирај со луѓето, се друго е дозвола за надгледување, следење и користење на податоци и ИД.

Последна промена:

maci

poweruser
2 април 2008
3.389
977
Голема е веројатноста дека ќе ти сменат цела матична, не верувам дека некој ќе се зеза да поправа вифи, освен ако не е софтверски баг. Пробај factory reset направи му.
направен фактори ресет,исто пак,
другарот најде исти таков тв,зема го преместија ви фи модулот и пак исто.
најверојатно е стварно матичната
телевизорот стар 2 години и 4 месеци

кај дедото исто самунг,2 год и 2 месеци ,на екранот се појавија куп линии,хоринзонтални
го однел во сервис,му рекле екран 16000 денари

значи самсунг се крш за телевизори-НЕ КУПУВАЈ САМСУНГ

Ron26

poweruser
4 мај 2019
2.282
2.711
Јас имам Самсунг UHD 50ка 2 години стар и задоволен сум. Лоша среќа некогаш се има, не мора да значи дека брендот нечини. Бренд кој ги прави најубавите панели у цел свет.

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.569
3.206
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Јас имам Самсунг UHD 50ка 2 години стар и задоволен сум. Лоша среќа некогаш се има, не мора да значи дека брендот нечини. Бренд кој ги прави најубавите панели у цел свет.
Да се повторам и јас. Самсунг од 2013-та, Самсунг од 2017-та и Самсунг од 2019-та сите ми се во функција со нула проблеми. Секако тие од 13-та и 17-та веќе се чувствува лаг на менито ама па години се во прашање.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно