Огромна разлика,тоа е големината на Самсунг.Еве споредба што можев да направам зошто и мене ме занима телефонов искрено. Ама не ми се зима телефон со послаба камера и без амолед некако.
Лево S9 десно F1.
![]()
.
Огромна разлика,тоа е големината на Самсунг.Еве споредба што можев да направам зошто и мене ме занима телефонов искрено. Ама не ми се зима телефон со послаба камера и без амолед некако.
Лево S9 десно F1.
![]()
.
Огромна разлика,тоа е големината на Самсунг.
Криви се Самсунг значи тогаш,зашто е слабост на камерата на Шиаоми,во право си.Погрешен заклучок. Тоа е слабоста на камерата на Xiaomi.
Криви се Самсунг значи тогаш,зашто е слабост на камерата на Шиаоми,во право си.
Многу е тивок и се мачи со басот,Звукот му е во ред но не ми е нешто приоритетно кај телефон така да не му обврнав внимание.
Неможам да сватам на кој основ ја споредувате камерата на F1 и S9. Кога е очигледно дека Ѕ9 има една од најдобрите камери на пазарот.Еве споредба што можев да направам зошто и мене ме занима телефонов искрено. Ама не ми се зима телефон со послаба камера и без амолед некако.
Лево S9 десно F1.
.
Да, беа изместени. Тие флоутинг ги хејтам и ми беа изгасени, ми ги пуштило.Провери си ги подесувањата за нотификации дали ти се изместени,кај мене беа исклучени lock-screen нотификациите, иако пред упдејтот ги имав.
Пробај имаш на YoutubeМомци, ми донесоа Mi Box 4 од Кина, и нормално внатре се е на кинески.
Има "глобален ром" или инструкции како да инсталирам да биде на Англиски јазик?
Ајде веќе кога сме кај ми бокс и ја да прашам нештоМомци, ми донесоа Mi Box 4 од Кина, и нормално внатре се е на кинески.
Има "глобален ром" или инструкции како да инсталирам да биде на Англиски јазик?

Работи на андроид 6, а по интернетов гледам дека постои верзија со Орео 8.0. Кога одам на апдејт, ми вика дека ја користам последната верзија, па ме интереира дали треба да го "рчнам" боксот или да чекам сам да се апдејтива
Да е само камерата катастрофа добро. И тапа екрани со лоши бои и слаба осветленост, сензорот за ауто брајтнес реагира после 2 минИстово сакав да го напишам пред некој ден,ама баш истово,го имав телефонот да кажам на тест од 2 дена,искрено ужасно лошо,освен за интернет отварање,и ок екран,другото све беше тапа,камерата е катастрофа,еден галакси с3 сеуште има подобра камера од овој телефон.Сум користел повеќе телефони на Хиаоми,али ова веќе никад.
Де види ДР.Мобил. 070444999 зоран мислам беше. Кај Симпо на партизанска. И од другата страна има едни нешѕо мобилшоп така нешто. Зелено пазарче исто е опција. Најснабдени сеДруштво,
потребно ми е заштитно стакло за поко Ф1.
Освен нарачка од Кина, имате ли препорака каде да се набави во Скопје?

Флет кабелот од дисплеј да не го поткина при вадењето на старата батерија? Или повторно добро притисни гоДечки земав нова батерија ја сменив ја наполнив покажува зелено и телефонот не се подигнува. Нема слика нема ништо само вибрира а претходно работеше.
Мислев дека е лесно промена на батерија а изгледа нешто сум зезнал, некој совет?
Абе го има веќе кај нас, затоа не нема на листата.Xiaomi Black Shark gaming phone пристига во Европа на 16 Ноември. Ќе го има во сите онлајн продавници на Xiaomi: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, or the UK.
Нас не нема, можеби не знаат под кое име да не запишат...
А оригинал е?Абе го има веќе кај нас, затоа не нема на листата.
Anhoch PC Market Online - Xiaomi Black Shark 6GB/64GB LTE Dual SIM Black
Кинески се овие со шпиунски апликации, не се од официлајни увозници.А оригинал е?![]()
Кој е тој кабел слика?Флет кабелот од дисплеј да не го поткина при вадењето на старата батерија? Или повторно добро притисни го
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден