SiPy`
poweruser
- 23 јуни 2015
- 3.115
- 5.321
Пошто Doogee има фабрика у подрум.Од кај знаеш?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Пошто Doogee има фабрика у подрум.Од кај знаеш?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
okej e profesoreНе се вика "зборење" туку "зборување"![]()
![]()
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Дај му петка беokej e profesore

Штом авид ти даде зелено светло дека ти е во ред постот, go on.Avid approved?
Флегма шчо велиТ?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Ајде молим те кажи ми како да ставам стабилен ,ЕУ или каков и да е, за да не се зезакам со багови??? Фала! Иначе Ми Макс 32/3 од Хај Стор.дечки во девелопер се можни вакви зезанции. Затоа и се вели девелопер. Ако не сакате да се зафркавате, одете на стабилен билд и мирни сте.
Тоа се случува и кај мене, од време на време оп роаминг. ВИП преви некои промени и ич не го гајле. Кога ке погледам мрежате се префрлила на ОНЕ 3Г.Да прашам зошто телефонов често пати ми ги менува мрежите (а стојам на исто место, ако тоа нешто ви значи).
Пример од Vip MK се префрла на Vip MKD (и кога е на Vip MKD се појавува она дата роаминг, додуша му направив да ми дозволува дата роаминг и ок си е тоа), сигналот си е во ред и знам дека ќе ми одговорите да ја наместам мрежата на мануелно, но прашањето ми е зошто се случува ова на xiaomi телефониве. Кај другиве производители ок си е.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Во Март минатата година ја сменив во Вип, понова не верувам дека имаат.Сменете сим картичка, имаат проблеми со постари картици.
Во Март минатата година ја сменив во Вип, понова не верувам дека имаат.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Да се подесува за секоја сим посебно во SettingsНа Xiaomi телефониве кога ќе ставиш две картички може ли на едната да биде 4Г а другата 3Г?
Втората е автоматски Preferred 3GНа Xiaomi телефониве кога ќе ставиш две картички може ли на едната да биде 4Г а другата 3Г?
Суљо го репарирал ромов во шупа. Нема дреин на батеријата ?Redmi Pro со чкљ Ром нема cell standby![]()
![]()
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Имаш на forum.miui.mk се детално.Ајде молим те кажи ми како да ставам стабилен ,ЕУ или каков и да е, за да не се зезакам со багови??? Фала! Иначе Ми Макс 32/3 од Хај Стор.
нема везе картицата јас ја сменив пред недела време и пак е истотоСменете сим картичка, имаат проблеми со постари картици.
Што да учат, на сликава телефонот е чиста копија само со поголем базел доле и грдо хоум копче напред.Гледа се убаво. Еве ти Mock up
Со сензор/копче за прсти од напред колку убаво делува, копија некопија било шаоми треба да учат од ова. Се надевам следниот микс ќе им биде со копче од напред.
Убаво го средиле вака на сликата, се убаво, и наенднаш гледаш долен базел поширок од потребното само за да ја сместат таа грдосијата физичко хоум копче напред...
До ВИП е тоа 100 посто, не е до телефонот. И они велат дека со нова картичка се решавал проблемот, ама само велат изгледа ко да кажат нешто у своја одбрана.нема везе картицата јас ја сменив пред недела време и пак е истото
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Точно, јас во октомври минатата година имав проблеми со сигналот (беше многу лош, тешко се воспоставува разговори, често пати кога некој ќе ме бара ме јавуваше како недостапен а телефонот ми беше вклучен, па не се слушаше ништо абе за никаде.... ) и ми велат до картичката е затоа што била од One, ајде сменив од Вип картичка и пак истото. А проблеми имаа луѓе низ цел град и на крај по два месеци замислете јавување пријавување тие си средија од Вип. Сега им се јавив за ова што менува мрежи и дечкото ми вели дека тие од Вип тестирале нешто со мрежата во некои реони. Ма у к**ац и тие незнаат што прават. Абе One ќе го бараме ама го нема, љубезен персонал, квалитет на услугите супер, а ова сега ем поскапо е се ем се чувствувам како бета тестер. За срамота. Само изгледа толку се агилни од АЕК.Што да учат, на сликава телефонот е чиста копија само со поголем базел доле и грдо хоум копче напред.
Се надевам дека Трамп со закон ќе ги забрани физичките хоум копчиња напред во пола свет, а Путин во другата половина.
Убаво го средиле вака на сликата, се убаво, и наенднаш гледаш долен базел поширок од потребното само за да ја сместат таа грдосијата физичко хоум копче напред...
Why Доге why!?
![]()
До ВИП е тоа 100 посто, не е до телефонот. И они велат дека со нова картичка се решавал проблемот, ама само велат изгледа ко да кажат нешто у своја одбрана.
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден