Ако поминуваме кај жени ондак сме топНе знам за други ја се препороди сас mi5s а жена од најголем скептик за кинески телефони и фан на apple сга сас mi5s plus нејќе да чуе за ајфон...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
- сите се со Глобален ОТА супорт, сем Редми Про кој мора со кинески миуи да оди, но се отклучува и еднаш се преинсталира и толку.
Ако е НОТЕ 4 хпоштедлив од Макс, тогаш не постои поштедлив телефон од Ноте4х. Јас имам Ми Макс 32/3 и не би го менувал за ниеден друг на светов. Буквално ми нема цена. Може 500 евра да ми понуди некој, едноставно не го даваш. Коњак оноа,знаеш? Башка евтин. Неверојатно нешто.
СД 652 и таа батерија, одличен дизајн како Ми 5 и Ми Ноте, со добар ИПС екран го прават топ апарат, без маана..Пошо го фалиш, пиши некој збор, што е толку добар Mi Max?
Се мислам помеѓу:
Mi Max
Note 4X
Note 4
Remi Pro
Само не знам кој и зашто тој![]()
Според тебе нормално е да се полни 5 часа?kenzo, 7.4.6, vekje 5 chasa e na polnach, staven na 18% sega e na 81% i pokazhuva 50 min until full. Orginalen polnach i usb. Interesno e toa shto bash pred nekolku dena se mislev da smenam kernel za da gi namalam tie 2.1amp na 1/1.5, pa eve avtomatski si se sredi.))
Може да вергла во позадина нешто па да ја троши повеќе додека се полни. Но мислам дека не е тоа случајот, сем ако не е ужарен од надвор, што значи дека ферцера во позадина.kenzo, 7.4.6, vekje 5 chasa e na polnach, staven na 18% sega e na 81% i pokazhuva 50 min until full. Orginalen polnach i usb. Interesno e toa shto bash pred nekolku dena se mislev da smenam kernel za da gi namalam tie 2.1amp na 1/1.5, pa eve avtomatski si se sredi.))
Може да вергла во позадина нешто па да ја троши повеќе додека се полни. Но мислам дека не е тоа случајот, сем ако не е ужарен од надвор, што значи дека ферцера во позадина.
Мислам дека ти е напонот во штекерот. Пробај на друго место наполни го дали исто ќе ти даде.
Тогаш дефинитивно е полначот или кабелот, но повеќе на кабелот ми личи.Камен ладен. Буквално на истиот штек го полнам од кога е купен. Отворив ampere, 310mA покажува, а од порано што имам мерено мислам дека одеше до кај 2А. Прв пат се дешава ова, ама не е ништо страшно, само сакав да споделам. Како и да е, стигнавме до 86% и 37 min until full![]()
Тогаш дефинитивно е полначот или кабелот, но повеќе на кабелот ми личи.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Пошо го фалиш, пиши некој збор, што е толку добар Mi Max?
Се мислам помеѓу:
Mi Max
Note 4X
Note 4
Remi Pro
Mi Max, има многу брз и оптимизиран чип, иди на него.
Камера и батерија во споредба со другиве? Или нема нешто разлика?
Камера може да има малце послаба, батерија топ, кажи што ти е приоритет наброј 5 работи според важност.
1. Мултитаск
2. Батерија
3. Камера
Брзина сите имаат![]()
Кога е презентацијата за Mi6?
Цепај, ти и така ти се паднало да имаш Nightlyнов апдејт за редми ноте 4х некој да каже импресии ако има
![]()
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Nightly се пушта на рандом корисници со цел да се тестира пред официјално да се пушти за сите. Што значи прв ке го пробаш пред другите.нов апдејт за редми ноте 4х некој да каже импресии ако има
![]()
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Прво имав Редми Ноте ПримеПошо го фалиш, пиши некој збор, што е толку добар Mi Max?
Се мислам помеѓу:
Mi Max
Note 4X
Note 4
Remi Pro
2015 есента купив Редни НОТЕ 2 Приме од Хај Стор. Прв дојам премиум телефон. Претходно имав Галакси S2. Кога се случи да Самсунг ми отиде у сенка на Шајоми, толку ми беше доволно да сфатам за што се работи. Неам многу искуство со разни брендови, ама иам истанчан њух за квалитет. Од тој Шајоми једино не ми се свиѓаше послаб брајтнес од С2 Ката и слаба батерија која беше своевиден исклучок што се Шајоми телефони тиче. Камера у low light услови исто не воодушевуваше,како и не толку квалитетно видео снимање. Имај на ум дека мигрирав од Галакси. Сеа иам Макс. Да не се понављам, кратко,ми нема достојна замена. Понуди ми Ајфон најнов, не прифаќам. Зимото купив ЛГ Г5, освен камера, НИШТО друго ни приближно на Шајоми. Макс има дисплеј 6,44 инчи, стабилен и неверојатно брз, СУПЕР СОФИСТИЦИРАН МИУИ, батерија што со буквално малтретирање не попушта ЦЕЛ ДЕН,тенок, ергономичен, телефон што влева доверба од прв момент. Не ми текнува друго у моментов, а има . Маани. Камера може да има подобра, за low light услови . Дневна светлина сосема солидна. И оптичка стабилизација да има. Е сега, штом јас, ( кој се пали на добра камера) викам дека не го мењам за ништо, мислам доволно е совет на темава. За крај. Ме нервираат апдејти,мада и оние вршат работа, ама би сакал некој стабилен и да остане на тоа. Што е секако можно ,ама тоа прашај ги поупатените тука. Истовремено пак да прашам за мојов, со најновиот Билд не можам да инсталирам од плеј стор без да правам delete cache на апликацијата.Пошо го фалиш, пиши некој збор, што е толку добар Mi Max?
Се мислам помеѓу:
Mi Max
Note 4X
Note 4
Remi Pro
Стварно?И да ти кажам дека луѓето што го менаџираат Шајоми во МК, т.е. Хај Стор, се толку ентузијастички внесени во работата, да ти е мило да купиш било што од нив! Не е само да ти шитнат, него баш онака знаат што продаваат и корисничка поддршка имаш врвна.
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден