Ке те кошта тоа задоволство помеѓу првите да го имаш тоа знаеш нели?или си почекам Mi6 Plus ако го има во Мк...
Ке те кошта тоа задоволство помеѓу првите да го имаш тоа знаеш нели?
го има кај менедали како реклами се смета овој дел со promoted apps или кај сите се случува ова?
се гаснат некаде. кај мене ги нема.го има кај мене
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Се исклучуваат промоциите ако не сакаш да ги гледаш.дали како реклами се смета овој дел со promoted apps или кај сите се случува ова?
Треба да има да.@the_maker има најава за Нугат за redmi 4 pro? Мислам официјален MIUI.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
На xiaomidevices.com прочитав дека и Redmi 4 ќе добие MIUI 9. Па најверојатно нема подобрата верзија да ја остават да тера на постара верзија.@the_maker има најава за Нугат за redmi 4 pro? Мислам официјален MIUI.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
При крајот на 2015та си осетил разлика од S2 до редми ноте 2 ? Некако ми е сомнително ...2015 есента купив Редни НОТЕ 2 Приме од Хај Стор. Прв дојам премиум телефон. Претходно имав Галакси S2.
Лошо е што ќе поскапат и во Анхоч и во Сет@the_maker Deep Flash не функционира на 8.2.X.X . Тестирано со Deep Flash Engienering Cable. Сите што имате верзија почнувајки од 8.2 Deep Flash кабел нема да ви помогне ако сте со заклучен БЛ.
Конечно ке се стави ред, и Суљо нема да става вендор ром во шупа, пред да ги испорача навака. Другата страна е што и Анхоч и Сет нема веќе да шиткаат Ми телефони со вендор ромови со триста чуда во ромот, затоа што Суљо нема да може да го префлешува со вендор ром.
Зезаш? За сите. Почни од MIUI Macedonia Forum , побарај неделни надградби и уживајЗа кои од моделиве има најголема или солидна поддршка (community) за ромови, модификации, кернели итн?
Не би рекол, тие што се со SD имаат многу подобра поддршка за кастом ром и кернели.Зезаш? За сите. Почни од MIUI Macedonia Forum , побарај неделни надградби и уживај![]()
Зезаш? За сите. Почни од MIUI Macedonia Forum , побарај неделни надградби и уживај![]()
Искрено ретко кој сменил МИУИ до АОСП пошто све си работи топ, а со тема и лаунчер можеш да менуваш изглед.Не зезам, збирам инфо пред да земамПретпоставувам MediaTek се послаби во однос на поддршка, како и секогаш.
Искрено ретко кој сменил МИУИ до АОСП пошто све си работи топ, а со тема и лаунчер можеш да менуваш изглед.
Sent from my MI 5s
МИУИ има скоро све веќе фабрички вградено. За твикови на него, имаш Xposed со модули, а за СД најчесто и aosp & lineage билдови.Повеќе мислев за некои твикови, модови и подобрувања. До сега бев на LG G2, таму ептен се отклучуваат можностите со рут и модови.
Just checking my options![]()
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL