Astro
sensei
- 20 јуни 2012
- 10.192
- 16.329
I ja... Malce e bez veze ama koga nema bolja, a nazad na 5ka nema, to ti e
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
I ja... Malce e bez veze ama koga nema bolja, a nazad na 5ka nema, to ti e
Шта речи, коју поруку послати овим новим девелоперима и енџинима, спаваш ли мирно капкоме???
tesko nazad na 5 bez districtsI ja... Malce e bez veze ama koga nema bolja, a nazad na 5ka nema, to ti e
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Се игра ли multiplayer?Battlefield 1
Господ здравје да им даде на CPY![]()
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
da
Се информирав, во принцип редизајн е направен на Оригиналната, а користен е истиот енџин, естетски абгрејди има во приказот и нови кампањи.Уф која носталгија ја буди играва. Сме ја растурале оригиналната Cossacks на времето у LAN на Pentium 3-ки. Епик борби паѓале, цел екран војска.
Гледам и 3-кава е иста таква:
![]()
Paladins, многу интересна игрица
![]()
Па така некако, ама за тепање време е супер, проблемите уште не им се решени ама мене не ми смета, немам многу време за да играм (половина час макс ја играм)Overwatch за сиромашниИ јас е играв пред неколку месеци ама многу проблеми им имаше лаунчерот Hi-Rez, се надевам дека колку-толку средено е сега.
Како тоа мислиш на cloud?Конечно ијас да ја превртам ГТА 5 ,на компјутерот од 2007 без графичка и то на cloud .i online пробав
многу комплицираноКако тоа мислиш на cloud?
класика игри и двете. Мака ми е шо Singularity нема продолжение...Моментално ги играм овие 2 игрици
![]()
![]()
![]()
![]()