Astro
sensei
- 20 јуни 2012
- 10.212
- 16.368
Утре ќе излезе Валхала. После изгледани неколку долги видеа од гејмплејот мислам дека вреди играта. Сепак ќе почекам да земам PS5 па да ја купам.
Играј ја на 2200G
Утре ќе излезе Валхала. После изгледани неколку долги видеа од гејмплејот мислам дека вреди играта. Сепак ќе почекам да земам PS5 па да ја купам.
Football Manager 2021
Си гази играта само да имаш време![]()
Отворив темава да видам нешто што да играм и заклучувам дека играте глупости другови. Ко децана мали.
Камо симулации? Освен Walking Simulator и Фишинг која ја нема никаде за симињање ништо не видов тука.
брат, со лак и стрела против робот? Ар ју сириас?Horizon Zero Dawn, може да е испробаш мислам дека ќе ти задоволи критериуми.
Афкорс хи из нот. Хи из чајлдишиас.брат, со лак и стрела против робот? Ар ју сириас?
брат, со лак и стрела против робот? Ар ју сириас?
Многу површински ти е заклучоков. Пробај ја, ќе смениш мислење, играва е 10/10 (ако не рачунаме портот за PC).
Гледам иста конфигурација имаме, на 1060 ќе имаш добри 45-50 FPS на Original, 40-тина на Quality подесувања.
Ам тука се гледаат јунаците. Обратно може секој, со автоматско оружје против лак и стрела.брат, со лак и стрела против робот? Ар ју сириас?
Отворив темава да видам нешто што да играм и заклучувам дека играте глупости другови. Ко децана мали.
Камо симулации? Освен Walking Simulator и Фишинг која ја нема никаде за симињање ништо не видов тука.
Да бидеме реални! Марио со печурки и пекмен и далеку позабавни од новите модерни игри од после 2000та. 90 % од игри е се едно исто, само со различна приказна. Грфафика пореалистична секоја следна година, такозвани реј трејсинг, дссл , бакрачи разни....ама тоа не ја прави играта забавна. Да гледаш реалистично крвопролевање не е баш забавно покрај другото.Ела да јадеме печурки како во супер марио. Или апови како на пекмен.
На бета си?
брат, со лак и стрела против робот? Ар ју сириас?
Да, ја купив ама баш сега нешто работа и се нема мн време ..
Сеуште не можам да сфатам како се игра онлајн.. Ми влагаат луѓе ми играат со тимот, ми продаваат играчите...![]()
Јас би ти препорачал да си ги пројдеш и експанзиите прво пошо се ептен добри, долги и квалитетни исто како главната приказна (ако не и подобри). Ако прејдеш сеа на друго, ќе забаталиш и нема да ти текне да и се вратиш после.Конечно ја завршив главната приказна во Witcher 3, 10/10.
Многу сум задоволен со крајот што го добив, поготово што ова ми беше прво играње и не читав никакви водичи за квестовите (за разлика од Witcher 2 кај што сејвирав и пред секоја одлука ги читав сите можни outcomes и "штелував" да го добијам најпосакуваниот).
Сега поминувам на нешто друго, експанзиите ќе ги оставам за понатака.
Погледнете го атачментот 93908
Време ти е за нова графичка на тебе по се изгледаКонечно ја завршив главната приказна во Witcher 3, 10/10.
Многу сум задоволен со крајот што го добив, поготово што ова ми беше прво играње и не читав никакви водичи за квестовите (за разлика од Witcher 2 кај што сејвирав и пред секоја одлука ги читав сите можни outcomes и "штелував" да го добијам најпосакуваниот).
Сега поминувам на нешто друго, експанзиите ќе ги оставам за понатака.
Погледнете го атачментот 93908
Време ти е за нова графичка на тебе по се изгледа![]()