bleys
Intern
- 23 август 2014
- 24
- 40
Рикна завчера... ја спремам за во рерна сеа, ако се врати во живот да ја довршам барем RDR2, ако не иде у канта
Ти зголемува и flex rights. На гог имам 65 игри somehow uwu.Која било игра што ја плешате, препорачувам да ја плешате преку GOG GALAXY. Конечно го снимив бидејќи CP2077 си бара така. Ми ги унифицира сите платформи каде подесувам игри и ги импортира во една платформа заедно со Friends листите и achievements листите. Можете и рачно да импортирате игра којашто не ви е официјално купена на платформа (кракираните).Погледнете го атачментот 94503
Пробај ја и SpyroКонечно игричка по мој мерак у која можам да се унесам со саати
Се ми се чине дека ваа трилогија е подновена, подобрена графика.
Како и да е весела и забавна игричка со класичен гејмплеј
Сум те зезнал за малце, но и јас немам играно многу од почеток 2019... А да не зборам уште десетици акаунти што ги имам направено за продавање. Цел живот оставен на една игра. Плус уште 8 години дота1 претходно....@Sludge.Factory А последниве 2 години скоро ич немам играно.Погледнете го атачментот 94510
Мислењето е автоматски споено:
Видовте ова? Имаат овие А1 вработен некој да им каже кои игри се играат компетитивно и се порепутабилни наместо Fortnite и LOL?
![]()
А1 Македонија auf Facebook Watch
Најочекуваниот е-спорт настан оваа година – А1 Game Fest 2020! Незаборавен ONLINE викенд за гејмери, косплеери, гикови, фанови, јутубери, кастери!...fb.watch
За дота 1 да не правиме муабет. Од часови бегав Лан да играм 2004та натаму.Сум те зезнал за малце, но и јас немам играно многу од почеток 2019... А да не зборам уште десетици акаунти што ги имам направено за продавање. Цел живот оставен на една игра. Плус уште 8 години дота1 претходно....
Погледнете го атачментот 94743
Уфф... Чинам некаде до претпоследното стигав, ама претходно обавезно фармање ножот за оружје.Кој успее да стигне до последното ниво на Ghost N Goblins частам го шо сака коа ќе се има прилика![]()
Као деца у флиперите никако неможевме да го утепамне двата ѓаоли со крст оружјето (или штит зависи од едицијата на играта) кое има ногу краток домет.Уфф... Чинам некаде до претпоследното стигав, ама претходно обавезно фармање ножот за оружје.
Инаку одамна требаше плотна со џојстици да направам, и купени се одамна деловите... Ама...![]()