Што е добро во walking simulator, може да ми објаснишDeath Stranding, многу добра игра и му ја препорачувам на секој да ја проба.
Може сака планинар да биде ама го мрзи да оди.. значи секој има различни побуди во животот не можиш така да гледаш на работитеШто е добро во walking simulator, може да ми објасниш
Sent from my iPhone using Tapatalk
Може сака да биде магаре да носи товар на грбШто е добро во walking simulator, може да ми објасниш
Не е само walking simulator него е open world исто така и има предобра приказна... мора да се проба барем и да се знае не е само walking all around.Што е добро во walking simulator, може да ми објасниш
А не е малце досадно ако треба многу да пешачиш у игра ?Не е само walking simulator него е open world исто така и има предобра приказна... мора да се проба барем и да се знае не е само walking all around.
Не види вака, имаш као пола саат идење на почетокот пешки али после наоѓаш мотор и му ги полниш батериите и така натаму и цепаш со него цело време. Поентата на муабетов е секој почеток е тежок и на почетокот е малце досадно додека не ја сфатиш играта во целост после 2,3 поголеми мисии...А не е малце досадно ако треба многу да пешачиш у игра ?
Немам претстава колку идење пешки има ама пошто викате симулатор звучи ко бајаги...
А ја меркав неодамна пошто изгледаше навидум иновативно и интересно.
Играва ми враќа добри спомени, а и ми се игра така добра релах стратегија, така да може да се проба пакИзгорен за стратегија играње, посебно на 38 инчен, не можев да најдам ништо подобро па ја купив AOE2 Definitive Edition за 5 и пол евра. Добра стара времена.Погледнете го атачментот 93181
Ефтино ја начекав и супер е направена еве моментално поминувам кампањи.Играва ми враќа добри спомени, а и ми се игра така добра релах стратегија, така да може да се проба пак
А досега се занимавав со : Starcraft II, Apex ( посебно новава сезона 7 ),COD и FishingPlanet.
Zamunda.Resident Evil 3 Remake, Hitman 2, CS GO.
Од која страна најчесто симнувате игрици? Јас користам skidrow.com, ако имате нешто подобро предложете![]()
Не сум чул на некого да не му се свиѓа dishonored серијалот,одличен гејмплеј и механика и интересна приказна.Башка богата е во однос на одлуки,има разноразни начини за убивање и stealth-от е одличен,не верувам да не ти се свиѓаZamunda.
On: Dishonored 2, и даваме шанса покрај големите поплаки и лошите критики.
Чекај сега бумери нели сме ние „вампирите“? Или се мисли како шутер наменет за бумериJaко... Хаха, „boomer shooter“ е као жанр сега?
И мене не ми е јасно, дали за кој е, или од кој е...Чекај сега бумери нели сме ние „вампирите“? Или се мисли како шутер наменет за бумери
Ова ми личи на Quake 3 енџин?Видов, видов....
Ако можеш со волан и меЊач да пробаш. Перфекција е играта така.Си ја купив пред недела дена EuroTruck SImulator 2 и сега си возам наново кариера...![]()
тл-др генерација.Не сте свесни дека новите генерации постарите миленијалци ги смеетаат за бумери? Ако имаш 30 години ти си бумер бато!
Погледнете го атачментот 93250