Death Stranding, многу добра игра и му ја препорачувам на секој да ја проба.
Што е добро во walking simulator, може да ми објасниш
Sent from my iPhone using Tapatalk
Може сака да биде магаре да носи товар на грбШто е добро во walking simulator, може да ми објасниш
Што е добро во walking simulator, може да ми објасниш
Не е само walking simulator него е open world исто така и има предобра приказна... мора да се проба барем и да се знае не е само walking all around.
Не види вака, имаш као пола саат идење на почетокот пешки али после наоѓаш мотор и му ги полниш батериите и така натаму и цепаш со него цело време. Поентата на муабетов е секој почеток е тежок и на почетокот е малце досадно додека не ја сфатиш играта во целост после 2,3 поголеми мисии...А не е малце досадно ако треба многу да пешачиш у игра ?
Немам претстава колку идење пешки има ама пошто викате симулатор звучи ко бајаги...
А ја меркав неодамна пошто изгледаше навидум иновативно и интересно.
Изгорен за стратегија играње, посебно на 38 инчен, не можев да најдам ништо подобро па ја купив AOE2 Definitive Edition за 5 и пол евра. Добра стара времена.Погледнете го атачментот 93181
Ефтино ја начекав и супер е направена еве моментално поминувам кампањи.Играва ми враќа добри спомени, а и ми се игра така добра релах стратегија, така да може да се проба пак
А досега се занимавав со : Starcraft II, Apex ( посебно новава сезона 7 ),COD и FishingPlanet.
Resident Evil 3 Remake, Hitman 2, CS GO.
Од која страна најчесто симнувате игрици? Јас користам skidrow.com, ако имате нешто подобро предложете![]()
Не сум чул на некого да не му се свиѓа dishonored серијалот,одличен гејмплеј и механика и интересна приказна.Башка богата е во однос на одлуки,има разноразни начини за убивање и stealth-от е одличен,не верувам да не ти се свиѓаZamunda.
On: Dishonored 2, и даваме шанса покрај големите поплаки и лошите критики.
Jaко... Хаха, „boomer shooter“ е као жанр сега?
Чекај сега бумери нели сме ние „вампирите“? Или се мисли како шутер наменет за бумери
Ова ми личи на Quake 3 енџин?Видов, видов....
Си ја купив пред недела дена EuroTruck SImulator 2 и сега си возам наново кариера...![]()
тл-др генерација.Не сте свесни дека новите генерации постарите миленијалци ги смеетаат за бумери? Ако имаш 30 години ти си бумер бато!
Погледнете го атачментот 93250