Goce gl
Gaining Experience
- 3 март 2019
- 69
- 69
Да, ја купив ама баш сега нешто работа и се нема мн време ..
Сеуште не можам да сфатам како се игра онлајн.. Ми влагаат луѓе ми играат со тимот, ми продаваат играчите...![]()
Како мислиш да ја сподели.Сподели ја со нас, ние ќе тераме offline.
Него CoD ''Студена војна'' од каде да ја здиплиме?!
Па да ја сподели бе другар, на steam акаунтот, нека покаже дека е Џек во овие тешки времиња. Како шо пишав ние ќе сме под радарот. Иначе за CoD за пари секаде ја има бате, дај нешто муфте!
Веќе менаџирам за пишливи 5$ од ebay.Не можам да ја споделам играта, можам јузер да ти кажам па ако сакаш да го играш мојот тим, иначе и за тоа мораш да ја имаш играта..
Веќе менаџирам за пишливи 5$ од ebay.
Вкус е у прашање али не разбирам што толку гледате добро у игра кај што најголемиот предизвик ти е да не паднеш дур трчаш.Играта има убава атмосфера убава енергија,али се што правиш е трчаш од една до друга точка и гледаш филмови.Ја пуштив 2 3 саати можда,стигнав до момент кај што ја однесов мајка му на Сем горе у планина за да ја кремирам,се вратив назад у база,се разоткри приказнава што е поентата а јас продолжив да трчам и ја изгасив.Кога правиме муабет за walking simulator,firewatch,the vanishing of ethan carter и ред други да не ги набројувам се 10 пати боље игри од овааDeath Stranded aka Walking simulator е страшно добра игра.
Што стана со Имортал, не ли требаше да излезе до сега?Овие со мобилниве грото се Кинези. Во кина неверојатно многу гејмаат на мобилни. Затоа и Blizzard го здупија светот со Immortal, за да лапнат дел од колачот од кинезите. ПОследните години им го лижат газот на кинезите со се што прават само ради тие фармерите нивни.
Ќе ја пуштат Февруари 2021 за време на BlizzConline.Што стана со Имортал, не ли требаше да излезе до сега?
Ја имаш играно Beyond: Two Souls? Може таа следна ако сакаш тој тип на игри.Само што ја завршив Detroit: Become Human, доста интересна
Ја немам, сега видов дека е од истите девелопери. Значи следна таа ќе бидеЈа имаш играно Beyond: Two Souls? Може таа следна ако сакаш тој тип на игри.
Таа ја играм во моментов. Одлична еЈа немам, сега видов дека е од истите девелопери. Значи следна таа ќе биде![]()