Обавезно,MX Master 3s
него ти фалат уште неколку реда од кодот!
Обавезно,MX Master 3s
Мала дигресија: Зошто баш Eris E3.5? Што би рекол господинот Филевски "Басче од само 3.5 инчи!?"Ново биро беше потребно поголемо за втор монитор да смести го мислев 230 да не е предолго, а тоа пак кнап ќе дојде. Големина на биро 230x90cm custom made.
Мала соба, нема кај да ечи басот со поголеми xD Скроз таман се imo.Мала дигресија: Зошто баш Eris E3.5? Што би рекол господинот Филевски "Басче од само 3.5 инчи!?"
Бате држачот за мониторите од кај го зема ?
Бате држачот за мониторите од кај го зема ?
Како е легионот со температури при load?Има уште за средување (cable management и led амбиентално осветлување) ама генерално задоволен сум од тоа како испадна.
И масичето ти е убоо.Има уште за средување (cable management и led амбиентално осветлување) ама генерално задоволен сум од тоа како испадна.
![]()
Типчето над мене со лаптопот и два монитори (не знам зошто тој не ти пишува али ајде) направил апдејт на биос и температурите на CPU паднале на 60 степени на Load. Го зема ПЦто пред 3 саати.CPU темп е 80, а графичката 69 макс.
Ќе пробам после па ќе пишам како се движат температурите. Фала!Типчето над мене со лаптопот и два монитори (не знам зошто тој не ти пишува али ајде) направил апдејт на биос и температурите на CPU паднале на 60 степени на Load. Го зема ПЦто пред 3 саати.
Пробај.
Брат, шу прајш со рубикон?
Сите имаат различен механизам, брзина, вид на пластика, итн.
Го осветлува мониторот подеднакво и елиминира рефлексии, го намалува напрегањето на очите кога работиш во темна просторија и го осветлува бирото околу. Нешто како модернизирана столна лампа со додадени бенефити.Лично не гледам поента на светло над монитор.
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден