Обавезно,MX Master 3s
него ти фалат уште неколку реда од кодот!
Обавезно,MX Master 3s
Мала дигресија: Зошто баш Eris E3.5? Што би рекол господинот Филевски "Басче од само 3.5 инчи!?"Ново биро беше потребно поголемо за втор монитор да смести го мислев 230 да не е предолго, а тоа пак кнап ќе дојде. Големина на биро 230x90cm custom made.
Мала соба, нема кај да ечи басот со поголеми xD Скроз таман се imo.Мала дигресија: Зошто баш Eris E3.5? Што би рекол господинот Филевски "Басче од само 3.5 инчи!?"
Бате држачот за мониторите од кај го зема ?
Бате држачот за мониторите од кај го зема ?
Како е легионот со температури при load?Има уште за средување (cable management и led амбиентално осветлување) ама генерално задоволен сум од тоа како испадна.
И масичето ти е убоо.Има уште за средување (cable management и led амбиентално осветлување) ама генерално задоволен сум од тоа како испадна.
![]()
Типчето над мене со лаптопот и два монитори (не знам зошто тој не ти пишува али ајде) направил апдејт на биос и температурите на CPU паднале на 60 степени на Load. Го зема ПЦто пред 3 саати.CPU темп е 80, а графичката 69 макс.
Ќе пробам после па ќе пишам како се движат температурите. Фала!Типчето над мене со лаптопот и два монитори (не знам зошто тој не ти пишува али ајде) направил апдејт на биос и температурите на CPU паднале на 60 степени на Load. Го зема ПЦто пред 3 саати.
Пробај.
Брат, шу прајш со рубикон?
Сите имаат различен механизам, брзина, вид на пластика, итн.
Го осветлува мониторот подеднакво и елиминира рефлексии, го намалува напрегањето на очите кога работиш во темна просторија и го осветлува бирото околу. Нешто како модернизирана столна лампа со додадени бенефити.Лично не гледам поента на светло над монитор.
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден