Другар вчера ми кажа... у канцеларија имало некои две, едната работела нешто во Ексел и другава и рекла
„Ај исклучи го малку Екселот, мене ми треба да поработам нешто“![]()
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?Што? фрецелеехе?
Каков soulless ginger треба да си, вака да третираш машина...Брачед ај види шо е маката,кога играм кочи и бучи нешто!
Кога ќе отворам шо да видам,цементирано внатре.
Погледнете го атачментот 83929 Погледнете го атачментот 83930
13 годишник шо да знај,знај само да го пушти и да плеска цс го.Каков soulless ginger треба да си, вака да третираш машина...

Се цементирало и напонското.Кога ќе отворам шо да видам,цементирано внатре.
Не ти свети NumLock на исчистената тастатура. ј/кконечно темелно ја исчистив мојата тастатура
Ентерот е многу жолт, ја не би ја користел тастатурава.
Јас у оган би ја фрлил и би си купил нова.Извади ги капачињата и остај ги да окиснат во млака вода со сијај, нема да се избришат буквите и после само со крпа ќе ги избришиш има да светат.
Јас у оган би ја фрлил и би си купил нова.
Барем знам дека нема бактерии .
Ај тоа што е старо и колекционерско сфаќам али за секојдневие користење ...
И удрив само темелно чистење со средство за миење садови и киснење во топла вода измешана со детергент. Тастатурата не е бела како што некогаш беше, ама на мене ова ич не ми смета. Баш има некоја фина крем-бојаСе цементирало и напонското.
Не ти свети NumLock на исчистената тастатура. ј/к
Ја избелуваше пластиката или само темелно чистење му удри?
Зошто нова да купам. Си врши работаЈас у оган би ја фрлил и би си купил нова.
Барем знам дека нема бактерии .
Ај тоа што е старо и колекционерско сфаќам али за секојдневие користење ...
Си убил 99.99% од бактериите, гарантЗошто нова да купам. Си врши работа
Иначе за бактерии, така темелно сум ја исчистил што не верувам дека преживеале голем број на бактерии.

Со мувотепалка ли ги тепаше ?не верувам дека преживеале голем број на бактерии.
Од невремето некна што дуваше многу е овоа.
Не сум видел вакво нешто во ниту еден компјутер користен дома во цивилен стан или куќа. Имам видено вакво нешто во авто сервис, фабрика за месо, рудник, аеродром, кафана...Каков soulless ginger треба да си, вака да третираш машина...
Не сум видел вакво нешто во ниту еден компјутер користен дома во цивилен стан или куќа. Имам видено вакво нешто во авто сервис, фабрика за месо, рудник, аеродром, кафана...
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден