DarthJe5us
poweruser
- 2 јануари 2012
- 3.104
- 2.343
Некој знае која цена е Steelcase Series 1 кај нас?
Зависи со кои опции, потпирачи и сл. така што за поточна цена прашај во Delight. Ама отприлика, пред година дена кога гледав, беше 380 евра без потпирач за глава, 442 со потпирач. Цениве се без ДДВ.Некој знае која цена е Steelcase Series 1 кај нас?
За тие пари се купува столица, а не играчка... бегај од се што содржи збор гејминг.Здраво. Дали некој има искуство со оваа столица од Анхоч?
https://www.anhoch.com/product/5998...SMneG4XNJgsZKfYJoiIYMJdNTqnGd4ragbnLci3BBdLU8
Благодарам на одговорот
За синот е, па мора да изгледа вака некако... А од сите гејминг столици, оваа како да е најдобра - веројатно и материјалот не поти..За тие пари се купува столица, а не играчка... бегај од се што содржи збор гејминг.
Фала на одговорОднеси го синот во салон 29 или во друга продавница специјализиран за столови нека одбере, кога даваш 300е мисли и на неговот здравје. Столицава што ја постираше можда е добра, и квалитетна али сепак столица се купува од продавница за столици а не од продавница за компјутери.
Гејмери немојте да ме хејтате мој стаФ за столици е ова.
Vertagear се ОК гејмерски столици.Фала на одговорЌе видиме и таму. Гејмери, ајде, сега сте вие на ред за совет
![]()
Разгледав, навистина се убави. Но, како што гледам, немаат продавница, а не би купил столица без прво да ја видам и пробам.Vertagear се ОК гејмерски столици.
Вифи ги и Нид фор сеат BEST CHAIRS EVER! | MAXNOMIC® by NEEDforSEAT® односно Maxnomic столиците, тие се едни од најпопуларните столици во светот.Разгледав, навистина се убави. Но, како што гледам, немаат продавница, а не би купил столица без прво да ја видам и пробам.
Тоа е тоа! Но, повторно, ги нема кај нас... Не ми се порачува онлајн некако, плус сега со ситуацијава, на пример, чекам книга пратена од САД повеќе од 1 месец... Штета.Вифи ги и Нид фор сеат BEST CHAIRS EVER! | MAXNOMIC® by NEEDforSEAT® односно Maxnomic столиците, тие се едни од најпопуларните столици во светот.
Ne sum ja videl ovaa stolica, no za taa suma vo setec imase Cooler Master 100% koza koja e preudobna I kvalitetno izrabotena.Здраво. Дали некој има искуство со оваа столица од Анхоч?
https://www.anhoch.com/product/5998...SMneG4XNJgsZKfYJoiIYMJdNTqnGd4ragbnLci3BBdLU8
Благодарам на одговорот
Да не повторувам и мене истото прашање ме мачи. Добив некои 4000 ден за роденденДали има релативно добра столица во ценовен ранг до крај 150-тина евра кај нас? Гледам има нешто вака во Анхоч, но ете, немора да има ''гејминг'' во насловот, може да биде и од друг салон наменет за мебел или канцелариски столици. Стружани и околина, дали има нешто да препорачате да се разгледа во овој регион?
прашај на работа од каде ги земале? ваљда знае некој и не правеле специјален увоз сигурно.Да не повторувам и мене истото прашање ме мачи. Добив некои 4000 ден за роденден, па си викам да додадам околу 4-6000 и да земам нова столица. Моментално имам ваква, ја купив локално под друго име за истиве пари пред едно 6-7 год и не сум задоволен. Прво што попушти беше амортизерот по 2-3 год, спласна скроз и не држи воопшто, па така седечкиот дел ми е најдолу и комбинирано со спласнатиот сунѓер, не ми одговара на посакувана позиција на седење. Па додавам дополнителен сунѓер/перниче да ја постигнам висината. Исто ме нервира што кочницата на механизмот за лулање не работи па наслонот за грб не е фиксиран да можам убаво да се потпрам, туку оди уште неколку цм наназад
h: Со еден збор, плачи за ново
h: Од она што гледав на нет, најубави ми се гледаат во Delightoffice.mk (Steelcase) ама ми е страв да прашам колку пари се
. Ми се чини дека најголем избор со достапни цени има во Jugoexport stil - Saloni za mebel / Салони за мебел. На работа имаме од Profim ваква ама не можам да најдам дали негде во МК се продаваат. Многу квалитетни, удобни, со лесни и прецизни подесувања. Се користат 5 години досега и мака немаат.
Во меѓувреме ќе читам наназад страниве што сте напишале.
Јас имам ваков само друга боја(https://www.anhoch.com/product/41736/gaming-chair-natec-genesis-nitro330-black), го користам веќе 3 години, многу сум задоволен. Би ти го препорачалДали има релативно добра столица во ценовен ранг до крај 150-тина евра кај нас? Гледам има нешто вака во Анхоч, но ете, немора да има ''гејминг'' во насловот, може да биде и од друг салон наменет за мебел или канцелариски столици. Стружани и околина, дали има нешто да препорачате да се разгледа во овој регион?
Јас имам ваков само друга боја(https://www.anhoch.com/product/41736/gaming-chair-natec-genesis-nitro330-black), го користам веќе 3 години, многу сум задоволен. Би ти го препорачал![]()
Јас сум задоволен од Natec, како што пишав погоре, 3 години го користам столот и како нов еДали ги бива овие Natec за парите? Доста ми го препорачуваа оној модел што го наведов, но од друга страна се што сум користел од Natec не надминувало година-две.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден