Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Гејмерски столици во мк?

mmarko

hello world
1 март 2013
203
157
mmarko's setup  
Processor & Cooler
Intel i7-4770K
Motherboard
Asus Gryphon Z87
Storage
Samsung 840 Pro 256GB, Samsung 860 Evo 500GB
PSU
Corsair RM1000e
RAM
Kingston HyperX Beast 2x8GB 1600MHz
Video card
Asus TUF Gaming RTX 3090
Case
SilverStone TJ08-E
Mouse
Logitech MX Master 3
Keyboard
X-Bows Ranger (Hako Royal True)
Audio
Sennheiser HD 6XX
Monitor
Dell UltraSharp U2518D + Dell UltraSharp U2412M
OS
Windows 10
Некој знае која цена е Steelcase Series 1 кај нас?
Зависи со кои опции, потпирачи и сл. така што за поточна цена прашај во Delight. Ама отприлика, пред година дена кога гледав, беше 380 евра без потпирач за глава, 442 со потпирач. Цениве се без ДДВ.

Pashata

hello world
29 септември 2009
69
2
Дечки, кај можи да се најди Genesis Nitro 880 ili 950 ... прашав во Анхоч во Битола , ми викат нема нишо на лагер од нив и немат ни порачано нешо во скоро ... any ideas ?

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.803
33.942
roka.mk
2 јули 2020
5
1
За тие пари се купува столица, а не играчка... бегај од се што содржи збор гејминг.
За синот е, па мора да изгледа вака некако... А од сите гејминг столици, оваа како да е најдобра - веројатно и материјалот не поти..

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.803
33.942
roka.mk
Однеси го синот во салон 29 или во друга продавница специјализирана за столови нека одбере, кога даваш 300е мисли и на неговото здравје. Столицава што ја постираше можда е добра, и квалитетна али сепак столица се купува од продавница за столици а не од продавница за компјутери.

Гејмери немојте да ме хејтате мој став за столици е ова.

Последна промена:
2 јули 2020
5
1
Однеси го синот во салон 29 или во друга продавница специјализиран за столови нека одбере, кога даваш 300е мисли и на неговот здравје. Столицава што ја постираше можда е добра, и квалитетна али сепак столица се купува од продавница за столици а не од продавница за компјутери.

Гејмери немојте да ме хејтате мој стаФ за столици е ова.
Фала на одговор :) Ќе видиме и таму. Гејмери, ајде, сега сте вие на ред за совет :)

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.630
1.798
Разгледав, навистина се убави. Но, како што гледам, немаат продавница, а не би купил столица без прво да ја видам и пробам.
Вифи ги и Нид фор сеат BEST CHAIRS EVER! | MAXNOMIC® by NEEDforSEAT® односно Maxnomic столиците, тие се едни од најпопуларните столици во светот.

2 јули 2020
5
1
Вифи ги и Нид фор сеат BEST CHAIRS EVER! | MAXNOMIC® by NEEDforSEAT® односно Maxnomic столиците, тие се едни од најпопуларните столици во светот.
Тоа е тоа! Но, повторно, ги нема кај нас... Не ми се порачува онлајн некако, плус сега со ситуацијава, на пример, чекам книга пратена од САД повеќе од 1 месец... Штета.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
Јас сум задоволен од Натек столицата од 8500 (линк назад негде имав), стабилна е на преку 100 кила, многу убави тркалца и удобна за седење подолго време. Не поти ништо повеќе од на пример тросед од мебел штоф. Помалце поти од кожа секако.

Deksa

user
9 февруари 2012
1.001
905
Здраво. Дали некој има искуство со оваа столица од Анхоч?
https://www.anhoch.com/product/5998...SMneG4XNJgsZKfYJoiIYMJdNTqnGd4ragbnLci3BBdLU8
Благодарам на одговорот
Ne sum ja videl ovaa stolica, no za taa suma vo setec imase Cooler Master 100% koza koja e preudobna I kvalitetno izrabotena.
Proveri ja taa.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Gjurc1n0t

hello world
17 април 2019
59
135
www.instagram.com
Ја имам следнава и ја користам скоро година дена и презадоволен сум. Има кочници на секое тркалце.

SKILLER SGS4 - sharkoon.com

Ја купив од Анхоч. Незнам дали ја имаат на лагер ама можеш да прашаш.

За истите пари можеш да земеш и од

noblechairs - The gaming chair evolution!

доколку имаш некој да ти ја донесе од странство. SKILLER_SGS4_Red_01.jpeg SKILLER_SGS4_Red_02.jpeg SKILLER_SGS4_Red_03.jpeg SKILLER_SGS4_Red_04.jpeg SKILLER_SGS4_Red_05.jpeg SKILLER_SGS4_Red_06.jpeg

Испратено од CLT-L09 преку IT.mk форум апликација

И

Избришан член 42370

Гостин
Дали има релативно добра столица во ценовен ранг до крај 150-тина евра кај нас? Гледам има нешто вака во Анхоч, но ете, немора да има ''гејминг'' во насловот, може да биде и од друг салон наменет за мебел или канцелариски столици. Стружани и околина, дали има нешто да препорачате да се разгледа во овој регион?

bobipp

hello world
13 ноември 2009
451
298
bobipp's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 2700X with Wraith Prism Cooler
Motherboard
Asrock B450 Pro 4
Storage
SSD Samsung 860 EVO 250 GB
PSU
Riotoro Enigma G2 650W Gold full modular
RAM
2x8 GB G. Skill Ripjaws V 3200 Mhz
Video card
MSI GTX 1650 SUPER 4 GB OC Edition
Case
Riotoro CR400 2x120 mm fans
Mouse
A4Tech X-710BK
Monitor
AOC i2269vwm 21.5" IPS
OS
Windows 10 Pro
Дали има релативно добра столица во ценовен ранг до крај 150-тина евра кај нас? Гледам има нешто вака во Анхоч, но ете, немора да има ''гејминг'' во насловот, може да биде и од друг салон наменет за мебел или канцелариски столици. Стружани и околина, дали има нешто да препорачате да се разгледа во овој регион?
Да не повторувам и мене истото прашање ме мачи. Добив некои 4000 ден за роденден :D, па си викам да додадам околу 4-6000 и да земам нова столица. Моментално имам ваква, ја купив локално под друго име за истиве пари пред едно 6-7 год и не сум задоволен. Прво што попушти беше амортизерот по 2-3 год, спласна скроз и не држи воопшто, па така седечкиот дел ми е најдолу и комбинирано со спласнатиот сунѓер, не ми одговара на посакувана позиција на седење. Па додавам дополнителен сунѓер/перниче да ја постигнам висината. Исто ме нервира што кочницата на механизмот за лулање не работи па наслонот за грб не е фиксиран да можам убаво да се потпрам, туку оди уште неколку цм наназад :eek:h: Со еден збор, плачи за ново :eek:h: Од она што гледав на нет, најубави ми се гледаат во Delightoffice.mk (Steelcase) ама ми е страв да прашам колку пари се :D. Ми се чини дека најголем избор со достапни цени има во Jugoexport stil - Saloni za mebel / Салони за мебел. На работа имаме од Profim ваква ама не можам да најдам дали негде во МК се продаваат. Многу квалитетни, удобни, со лесни и прецизни подесувања. Се користат 5 години досега и мака немаат.

Во меѓувреме ќе читам наназад страниве што сте напишале.

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.031
1.842
Скопје
Да не повторувам и мене истото прашање ме мачи. Добив некои 4000 ден за роденден :D, па си викам да додадам околу 4-6000 и да земам нова столица. Моментално имам ваква, ја купив локално под друго име за истиве пари пред едно 6-7 год и не сум задоволен. Прво што попушти беше амортизерот по 2-3 год, спласна скроз и не држи воопшто, па така седечкиот дел ми е најдолу и комбинирано со спласнатиот сунѓер, не ми одговара на посакувана позиција на седење. Па додавам дополнителен сунѓер/перниче да ја постигнам висината. Исто ме нервира што кочницата на механизмот за лулање не работи па наслонот за грб не е фиксиран да можам убаво да се потпрам, туку оди уште неколку цм наназад :eek:h: Со еден збор, плачи за ново :eek:h: Од она што гледав на нет, најубави ми се гледаат во Delightoffice.mk (Steelcase) ама ми е страв да прашам колку пари се :D. Ми се чини дека најголем избор со достапни цени има во Jugoexport stil - Saloni za mebel / Салони за мебел. На работа имаме од Profim ваква ама не можам да најдам дали негде во МК се продаваат. Многу квалитетни, удобни, со лесни и прецизни подесувања. Се користат 5 години досега и мака немаат.

Во меѓувреме ќе читам наназад страниве што сте напишале.
прашај на работа од каде ги земале? ваљда знае некој и не правеле специјален увоз сигурно.

во делајт очекувај 300 еура+, најефтиниот модел мислам им е тука негде стилкејс. Да видиш Салон29 што имаат, ја би ти препорачал да видиш и во Почетна - B2 Solution ама и таму мислам би било слично како во делајт.

Југоехпорт најчесто е мака што сите тие модели уствари им се можност за нарачка, па неможе да ги пробаш, видиш пред да нарачаш. Само од неколку модели имаат изложено да пробаш.

Daviddd

read-only
17 јуни 2018
24
19
Јас имам ваков само друга боја(https://www.anhoch.com/product/41736/gaming-chair-natec-genesis-nitro330-black), го користам веќе 3 години, многу сум задоволен. Би ти го препорачал :)

И

Избришан член 42370

Гостин
Јас имам ваков само друга боја(https://www.anhoch.com/product/41736/gaming-chair-natec-genesis-nitro330-black), го користам веќе 3 години, многу сум задоволен. Би ти го препорачал :)

Дали ги бива овие Natec за парите? Доста ми го препорачуваа оној модел што го наведов, но од друга страна се што сум користел од Natec не надминувало година-две.

Daviddd

read-only
17 јуни 2018
24
19
Дали ги бива овие Natec за парите? Доста ми го препорачуваа оној модел што го наведов, но од друга страна се што сум користел од Natec не надминувало година-две.
Јас сум задоволен од Natec, како што пишав погоре, 3 години го користам столот и како нов е :)

mrce

hello world
2 ноември 2009
194
34
seoblogmk.wordpress.com
Некој искуство со столицава?
https://m.anhoch.com/product/599867840/gaming-chair-sharkoon-elbrus-3-blackwhite

Ги испробав сите во анхоч и едниствено само оваа ми беше удобна. Мислам и дека може да се постави во zero-gravity mode во кој нема никаков притисок на кичма.

Ме интересира квалитетот со оглед на тоа што е кинезарија и дебиливе од анхоч не даваат гаранција а ценава не е мала.

Да напоменам дека сум со константа болка во кичма и се што пробав да седам повеќе од 5 минути ми создава болка, дури и столиците предложени во горните постови што се над 500 евра.

Benedicta

hello world
7 декември 2017
111
74
Некој искуство со столицава?

51810406_1425495907592738_6496767303743438848_o.jpg

Бев во салон, и ме бендиса. Дали некој ја користи? Или да препорача столица која е за активно седење. Мислам на седење со читање, работење на компјутер (не програмирање), учење.

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.492
7.767
Скопје
www.facebook.com
Дечки некоја препорака да дадете за компјутерска столица?
Не ми треба нешто гејминг стилови , само да е удобна , и да не боли кичма и да не поти.
Некоја препорака ваша до кај 10.000 денари?
И да е некаде у Скопјево со проба у салон.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно