Крцкањето на столиците почнува од 22:32 XD тоа кажува многу за квалитетот штом нови одма крцкаат.Во Анхоч има 3 модели на столици:
Natec Genesis NITRO330 - 8 990 ден.
Natec Genesis NITRO550 - 10 990 ден.
Natec Genesis NITRO880 - 15 490 ден.
Ги имам пробано, разликата од првава до вторава е ОГРОМНА, од начин на изработка, до удобност, до квалитет, до се.
Разликата од втора до трета е повеќето опции што не се толку битни.
Според мене, првата не вреди, втората ЕПТЕН вреди.
Имате и мало Review на GG, почнува од 23:30 минута:
Како busget pick столица на речиси сите рецензии ја избираат Markus-от. Секако, како севкупни победници се издвојуваат обично модели на Herman Miller, SteelCase, модели од 1.000 € +/-, па кој сака одн. има нека инвестира - да се разбереме, вреди!Јас ипак мислам дека до 200€ нема подобра столица од Markus-от од Ikea.
Нека ме поправи некој ако грешам.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Нормално дека не може да се рамни со столици од 1000€, муабетот ми беше за кинезаријата у Анхоч и Југоекспорт кои ги продаваат по ~ 150 до 250€, а немаат никаков квалитет.Како busget pick столица на речиси сите рецензии ја избираат Markus-от. Секако, како севкупни победници се издвојуваат обично модели на Herman Miller, SteelCase, модели од 1.000 € +/-, па кој сака одн. има нека инвестира - да се разбереме, вреди!
Но за буџет од 200€, да, тешко дека има подобар избор од IKEA Markus.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Колку % враќаат данок да не знаеш?+1 за Маркус
За тие пари стварно нема подобро. И јас пред една недела се подновив со Маркус, и стварно има разлика во споредба со сите кинески играчки што ги пробав кај нас. Кога го склопуваш се гледа дека изработката е на друго ниво.
Дури се исплати да се отиде до Софија/Солун само за столчево, плус со повраток на ддв, патот може и беспари да испадне.
Незнам сеуштеКолку % враќаат данок да не знаеш?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Од IKEA Грција околу 12-14% данок враќаат.Незнам сеуште
Јас го земав столчето од Софија, и ми дадоа формулар за такс фри и го заверив на граница, сега ќе треба да најдам некој што ќе иде накај Софија да ми заврши работа или следниот месец можеби јас ќе идам пак натака. Ќе пишам на темава кога ќе ги земам парите.
ПС
Солун е поблиску во секој случај, а цената е иста.
Еј момци фала на инфо доста помогна при одлука за од икеа друга прилика , офис плус најдов интересна ,канцеларска е ама за тие пари ок е плус гаранција од 6 месеци . поз
Фотелја "NF-818 B" анатомски дизајнСлика, модел, цена?
За 2 месеца ќе седиш на даска

hahaha се надевам не до овој степен ќе се сјебе кичмаСамо немојте вака...
![]()
Да се нашалиме малце, хахаха.
Добро де, еве, сам ќе си излезам, тууу...![]()
Шала на страна, од слична столица си го упропастив грбот. Сега седам на дрвена столица од кујна и 100 ми е подобро, такво срање без пари да ми даваат не земам.Поранешен колега имаше ваква, си ја донесе од дома - столиците таму не му беа "згодни". Поранешен пошто после 3 месеци отиде на операција на кичмата.
Како и да е, со здравје да си седиш.
Се шалам за операцијата, поранешен пошто веќе не работам таму. Колегата жив, здрав. Физички.
ej земав друга хаха ја сменив оваа , таква комбинација испаднаШала на страна, од слична столица си го упропастив грбот. Сега седам на дрвена столица од кујна и 100 ми е подобро, такво срање без пари да ми даваат не земам.
Доколку ова не е соодветно место за темава, ги молам модераторите да ја префрлат кај шо припаѓат.
Хаха, Mesh всушност значи Мрежа преведено од Англиски.Здраво форумџии. После подолго разгледување денес се подновив со канцеларискиот стол „Mesh“ земен од Office&Co.
Гејмерски потпирач за нозе е исто многу важна работа!Се прашувам дали има тема за гејмерско биро... афтералл гејмерска столица иде во комбинација со гејмерско бироh:
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден